SPORTS & GOSSIP

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε τα δίδυμα παιδιά του

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε τα δίδυμα παιδιά του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στα social media που διαχειρίζεται την πρώτη φωτογραφία του αγκαλιά με τα δίδυμα Ματέο και Έβα, τα νέα μέλη της οικογένειάς του.

Λίγες ώρες μετά από την επιβεβαίωση της γέννησης των δύο παιδιών του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία των διδύμων. Ο Ματέο και η Έβα έκαναν την πρώτη εμφάνισή τους στη σόουμπιζ στην αγκαλιά του πατέρα τους, σε ανάρτησή του στα social media.

Ο Ρονάλντο έγινε πατέρας ξανά από παρένθετη μητέρα, όπως είχαν αποκαλύψει τα ρεπορτάζ των προηγούμενων εβδομάδων. Σύμφωνα με πορτογαλικό τηλεοπτικό σταθμό, η γέννηση των διδύμων πιθανολογείται ότι πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Μαΐου στις ΗΠΑ, ωστόσο οι μεγάλες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ηγέτη της Ρεάλ και αρχηγού της εθνικής Πορτογαλίας καθιστούσαν αδύνατο να προλάβει να τα δει από κοντά.

Γι' αυτόν τον λόγο, στο πρωινό μήνυμά του έγραφε ότι " είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι, επιτέλους, για πρώτη φορά με τα παιδιά μου".

Στην πρώτη δημοσιευμένη φωτογραφία των διδύμων, τα βρέφη κοιμούνται στην αγκαλιά του Ρονάλντο, ο οποίος βρίσκεται καθισμένος στον καναπέ του σπιτιού του και τα καμαρώνει σαν κανονικός... χαζομπαμπάς.

"Πολύ χαρούμενος που είμαι σε θέση να αγκαλιάσω τις δύο νέες αγάπες της ζωής μου", ήταν το μήνυμά του στο ποστάρισμα, το οποιό συνόδευσε με δύο emoticons, ένα προσευχής και ένα καρδιάς.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ