SPORTS & GOSSIP

Ο Ρομπέρτο, η Μισέλ και η Ολυμπιακάρα!

Ο Ρομπέρτο, η Μισέλ και η Ολυμπιακάρα!

Ο Ρομπέρτο επέστρεψε στην Ελλάδα αλλά όχι... μόνος. Μαζί του είναι η νέα -εντυπωσιακή- σύντροφος του Μισέλ Κάλβο, την οποία ο Ισπανός γκολκίπερ φρόντισε να βάλει στο νόημα με το "καλημέρα".

Στην χώρα μας βρίσκεται ξανά ο Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο, που από το περασμένο καλοκαίρι συνεχίζει την καριέρα του στην Εσπανιόλ.

Ο Ισπανός γκολκίπερ αποτελεί ένα από τα πλέον αγαπημένα πρόσωπα των οπαδών του Ολυμπιακού, στους οποίους έχει χαρίσει ορισμένες ανεπανάληπτες βραδιές φορώντας τα ερυθρόλευκα. Ο Ρομπέρτο ήταν συχνά θέμα συζήτησης στην διάρκεια της παρουσίας του στο Λιμάνι, όχι μόνο για την αξία του αλλά και για την εκρηκτική -πρώην πλέον- σύζυγο του, Μάρτα Ντομίνγκες.

Ο 30χρονος γκολκίπερ ωστόσο έχει την τύχη να συνοδεύεται από μια νέα εντυπωσιακή ύπαρξη, την πανέμορφη Μισέλ Κάλβο. Ο Ρομπέρτο μαζί με την 25χρονη ηθοποιό επέστρεψε στην Ελλάδα για να παρευρεθεί στην 35η "γιορτή του ποδοσφαιριστή" που διοργανώνει ο ΠΣΑΠ και μέσω social media φρόντισε να αποδείξει στους φίλους του Ολυμπιακού ότι έχει βάλει ήδη στο νόημα την Μισέλ.

"Ξέρεις να πεις κάτι στα ελληνικά;" ρωτάει ο Ρομπέρτο την Μισέλ στο βίντεο που ακολουθεί και αυτή όλο... νάζι απαντά:

"Ναι, τα πιο σημαντικά. Καλημέρα, Ολυμπιακάρα!"

Δείτε το βίντεο:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ