SPORTS & GOSSIP

Ο Πρίντεζης "απειλεί" τον Πετρούνια με... Nomads

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μία ανάρτηση του Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram προκάλεσε τη χιουμοριστική αντίδραση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος και "απείλησε" τον Χρυσό Ολυμπιονίκη, κάνοντας αναφορά στη Βασιλική Μιλλούση.

Η Βασιλική Μιλλούση συνεχίζει να αποτελεί μία απ' τις πρωταγωνίστριες του Nomads, λίγες ημέρες πριν τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Μάλιστα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει για μεγάλο φαν τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος την στηρίζει μέσω των social media, ζητώντας απ' τον κόσμο να ψηφίσει για να παραμείνει στο παιχνίδι.

Ωστόσο, μία ανάρτηση στο Instagram, όπου φαίνεται να οριζοντιώνεται πάνω στο παρμπρίζ μίας Mercedes προκάλεσε τη χιουμοριστική αντίδραση του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος "απείλησε" τον Πετρούνια ότι θα ψηφίσει κατά της Μιλλούση "γιατί το έχεις κάψει μού φαίνεται".

Συγκεκριμένα, το μήνυμα του Πρίντεζη αναφέρει: "Θα αρχίσω να στέλνω στο Nomads μηνύματα απ' την ανάποδη τώρα, να γυρίσει πίσω η γυναίκα γιατί το έχεις κάψει μου φαίνεται".

Με τον Πετρούνια να απαντά: "Φίλε η πολύ προπόνηση φταίει... Τα περνάω όλα για κρίκους"

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Πρίντεζης "απειλεί" τον Πετρούνια με... Nomads
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ