SPORTS & GOSSIP

Ο Μπουρούσης τραγουδά το υβριστικό σύνθημα για το '99

13/06/2017 Team of Panathinaikos celebrates the Double of season 2016-17 in Frangelico Club in Athens - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
13/06/2017 Team of Panathinaikos celebrates the Double of season 2016-17 in Frangelico Club in Athens - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 13/06/2017 TEAM OF PANATHINAIKOS CELEBRATES THE DOUBLE OF SEASON 2016-17 IN FRANGELICO CLUB IN ATHENS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Γιάννης Μπουρούσης ξέφυγε κατά τη διάρκεια του γλεντιού για το πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού, τραγουδώντας από το μικρόφωνο σύνθημα που βρίζει τους Ολυμπιακούς (video)

Ο Γιάννης Μπουρούσης τραγουδά στην πίστα το "βρέχει φωτιά στην στράτα μου". Το τραγούδι ολοκληρώνεται και ο Αντώνης Φώτσης αρπάζει το μικρόφωνο και ξεκινά το υβριστικό σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού για το '99.

Ο σέντερ του τριφυλλιού ξαναπαίρνει το μικρόφωνο, έχοντας νωρίτερα ευχαριστήσει τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ("ευχαριστούμε πρόεδρε που μας έφερες σήμερα εδώ") και τραγουδά το γνωστό σύνθημα με τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια οι Μπορούσης, Φώτσης, Καλάθης και Φελντέιν αγκαλιάζονται και χοροπηδούν, με τους οπαδούς που βρίσκονταν στο νυχτερινό κέντρο να δίνουν τον ρυθμό.

Την ώρα που ολοκληρώνεται το σύνθημα, ακούγεται να λέει ο σέντερ του Παναθηναϊκού: "Παρεκτρεπόμαστε".

Να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Νίκος Παππάς ήταν οι πιο εκδηλωτικοί παίκτες, ξεκινώντας τα περισσότερα συνθήματα της βραδιάς.

Δείτε το επίμαχο video



Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ