SPORTS & GOSSIP

Ο Μπέιλ χρυσοπληρώνει την Μπιγιόνσε για να τραγουδήσει στον γάμο του

Gareth Bale, right, and Emma Rhys-Jones pose for photographers on arrival for the World Premiere of the latest Bond film, Spectre, at the Royal Albert Halll in central London, Monday, Oct. 26, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Gareth Bale, right, and Emma Rhys-Jones pose for photographers on arrival for the World Premiere of the latest Bond film, Spectre, at the Royal Albert Halll in central London, Monday, Oct. 26, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Έτοιμος να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος ενδέχεται να πληρώσει μέχρι και 1.700.000 ευρώ για να εμφανιστεί η Μπιγιόνσε στον γάμο του!

Το καλοκαίρι του 2016, ο Γκάρεθ Μπέιλ νοίκιασε ένα ιδιωτικό νησί ανοιχτά της Ιμπίθα, για να κάνει την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Φέτος, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμος να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη για χάρη της συντρόφου του και μητέρας των δύο παιδιών του, Έμα Ρις - Τζόουνς.

Το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί την άνοιξη του 2018, με το γαμήλιο πάρτι να γίνεται αρχικά στην Ιταλία (σ.σ θα ακολουθήσει ακόμη ένα στην Ουαλία). Σύμφωνα με τη "Sun", ο 28χρονος επιθυμεί να "κλείσει" την Μπιγιόνσε για να διασκεδάσει τους καλεσμένους στο πάρτι. Ωστόσο, η συγκεκριμένη επιλογή μάλλον θα κοστίσει ακριβά στον Μπέιλ, καθώς η Αμερικανίδα ποπ σταρ φέρεται να ζητάει 1.5 εκατομμύριο λίρες για κάθε της εμφάνιση, δηλαδή 1.700.000 ευρώ!

Πολύ ακριβή επιλογή, αλλά ο Ουαλός είναι διατεθειμένος να το διαπραγματευτεί.

Photo Credits: Joel Ryan/Invision/AP

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ