SPORTS & GOSSIP

Ο Μέσι παρέα με... δυο μπουκάλια κρασί

Ο Μέσι παρέα με... δυο μπουκάλια κρασί

Μέσι και Νεϊμάρ ανήρτησαν φωτογραφίες στα social media, στις οποίες τα βλέμματα κεντρίζουν τα -ίδιας μάρκας- μπουκάλια κρασιού, αλλά και οι καλλονές που συνοδεύουν τον Βραζιλιάνο.

Ο Λιονέλ Μέσι παρεκτράπηκε ελαφρώς από τα... καθιερωμένα το βράδυ της Δευτέρας (23/1), καθώς με αφορμή τα 57α γενέθλια της μητέρας του αποφάσισε να... το πιει το κρασάκι του.

Για να είμαστε ακριβείς, αποδεικτικά στοιχεία επί αυτού δεν υπάρχουν, ωστόσο τι άλλο μπορούμε να υποθέσουμε όταν βλέπουμε τον Αργεντινό να αναρτά φωτογραφία με δύο μπουκάλια στο πλάι του;

Πάντως, πιθανολογούμε ότι ακόμα και ο προπονητής του - γνωστός λάτρης της "καλής" ζωής, Λουίς Ενρίκε, δεν θα έχει κανένα απολύτως πρόβλημα, εφόσον πρόκειται για κάτι περιστασιακό. Όπως και να έχει, αν κρίνουμε από τις επιδόσεις του στο τερέν, ο 29χρονος έχει μάθει καλύτερα από οποιονδήποτε να οριοθετεί τον εαυτό του.

Μάλιστα, το ίδιο βράδυ δημοσιοποίησε παρόμοια φωτογραφία ο συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος συνοδευόταν από δύο καλλονές και μόνο... ένα μπουκάλι κρασί. Ίδιας μάρκας, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω...

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on

A photo posted by Nj neymarjr (@neymarjr) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ