Ο Μαρτάκης στα ημιτελικά της Κύθνου - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Ο Μαρτάκης στα ημιτελικά της Κύθνου

Ο Μαρτάκης στα ημιτελικά της Κύθνου

Συνεχίζεται στην Κύθνο το 3ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο πλαίσιο των "Κυθνίων 2016" , με τον καλλιτέχνη Κώστα Μαρτάκη να προκρίνεται στα ημιτελικά, ενώ στις γυναίκες βρέθηκε στην τετράδα η Λίζα, κόρη του πρωταθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Συνεχίζεται  στην Κύθνο το 3ο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο πλαίσιο των "Κυθνίων 2016" , με τον καλλιτέχνη Κώστα Μαρτάκη να προκρίνεται στα ημιτελικά, ενώ στις γυναίκες βρέθηκε στην τετράδα η Λίζα, κόρη του πρωταθλητή Μιχάλη Τριανταφυλλίδη.

Στους ημιτελικούς ανδρών θα παίξουν: Βασίλης Μωραΐτης/Κώστας Τσιγαρίδας, Σοφοκλής Σοφοκλέους/Κώστας Μαρτάκης, Νίκος Κωστακόπουλος/Κώστας Στάικος, Ηλίας Χούτος/Γιώργος  Κονταξάκης.

Στις γυναίκες, Ντίνα Νάστου/Δήμητρα Σιώρη, Λητώ Δοκοπούλου/Χριστίνα Φαράτζου, Λίζα Τριανταφυλλίδη/Τζίνα Καλογεράκη, Θάλεια Θεοδωράκη/Πένυ Καράκου.

Στη φωτό ο έπαρχος Παναγιώτης Βιτάλης, ο Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο Κώστας Μαρτάκης, η αντιδήμαρχος Ιωάννα Φίλιππα, ο Κώστας Στάικος και ο Νίκος Κωστακόπουλος.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24