SPORTS & GOSSIP

Ο Μαραντόνα δεν θα πάει στον γάμο της κόρης του

Argentina's national soccer team coach Diego Maradona, left, talks to his daughter Dalma during the Argentinean league soccer match between Boca Juniors and Racing in Buenos Aires, Sunday, Nov. 30, 2008. (AP Photo/Daniel Luna)
Argentina's national soccer team coach Diego Maradona, left, talks to his daughter Dalma during the Argentinean league soccer match between Boca Juniors and Racing in Buenos Aires, Sunday, Nov. 30, 2008. (AP Photo/Daniel Luna) AP PHOTO/DANIEL LUNA

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα απουσιάσει από την πιο σημαντική στιγμή της κόρης του, Ντάλμα, τον γάμο της. Η αιτία είναι γένους θηλυκού...

Ακόμα ένα δυσάρεστο επεισόδιο στην οικογενειακή ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν θα παρευρεθεί στον γάμο της κόρης του, Ντάλμα, όπως έκανε γνωστό ο δικηγόρος του.

Ο Ματίας Μόρλα εξήγησε τον λόγο για τον οποίο ο 57χρονος Αργεντινός δεν θα σταθεί δίπλα στη μεγάλη κόρη του στην εκκλησία, στα μέσα Απριλίου, και αυτός δεν είναι άλλος από τη σύντροφό του, Ρόσιο Ολίβα.

"Εάν δεν μπορώ να πάω με την κυρία μου, δεν θα πάω ούτε εγώ", ήταν τα λόγια που του είπε ο Μαραντόνα.

Η Ντάλμα Νερέα, καρπός του έρωτα του "Ντιεγκίτο" με την Κλάουντια Βιγιαφάνιε το 1987, μαζί με την έτερη κόρη τους, Χιανίνα, βρίσκονται στο πλευρό της μητέρας τους μετά από το διαζύγιο από τον Μαραντόνα το 2004, χωρίς να διατηρούν κακές σχέσεις με τον πατέρα τους.

Παρ' όλα αυτά, ο Μαραντόνα είχε ζητήσει την παρουσία τους ενώπιον δικαστή στα τέλη του 2017, ώστε να καταθέσουν εναντίον της μητέρας τους για την υπεξαίρεση 1.500.000 ευρώ από την περιουσία του.

"Οι πληγές της ψυχής του Ντιέγκο είναι αθεράπευτες. Πέρασα την αλλαγή χρόνου μαζί του και ήμασταν μόνο τρία άτομα. Ο Ντιέγκο θα ήθελε να φέρει μαζί τα παιδιά του, όμως η Αργεντινή τον σκοτώνει", πρόσθεσε ο δικηγόρος του και κατέληξε: "Είναι πολύ δύσκολο για τον Ντιέγκο να έχει όλα τα παιδιά του σε αρμονία και ειρήνη".

Photo credits: AP Photo/Daniel Luna

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ