Ο Κασάμι αγκαλιά με την κόρη του Αλαφούζου - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Ο Κασάμι αγκαλιά με την κόρη του Αλαφούζου

Ο Κασάμι αγκαλιά με την κόρη του Αλαφούζου

Ο Παϊτίμι Κασάμι εθεάθη και φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη του Γιάννη Αλαφούζου, Ελένη. Οι δυο τους διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ στην Βάρκιζα. Μάλιστα έβγαλαν μαζί και φωτογραφία, όπως θα δείτε στο κείμενο.

Την περασμένη Τετάρτη (20/7), όταν είχε και πανσέληνο, ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Παϊτίμ Κασάμι έκανε έξοδο μαζί με την κόρη του προέδρου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου, Ελένη, σε γνωστό κλαμπ-εστιατόριο στην Βάρκιζα, στο περίφημο Island.

Η Ελένη Αλαφούζου είναι 21 ετών και τα τελευταία χρόνια σπουδάζει στην Βοστώνη. Οι θαμώνες του μαγαζιού αναγνώρισαν τον Παϊτίμ Κασάμι και αυτό που διαπίστωσαν στο "ζευγάρι" ήταν πως τους συνδέει μία τρυφερή φιλία.

Η νεαρή κοπέλα και ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ήταν άνετοι στο μαγαζί, έδειχναν ευτυχισμένοι και απολάμβαναν το πάρτι που είχε διοργανώσει το Island. Μάλιστα, έβγαλαν και σχετική φωτογραφία, όπως δημοσιεύει το "Parapolitika" και η εφημερίδα "FREDDO".

 

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24