SPORTS & GOSSIP

Ο διάλογος της Μάρτα με φίλο της ΑΕΚ στο instagram

Ο διάλογος της Μάρτα με φίλο της ΑΕΚ στο instagram
Μάρτα

Η Μάρτα Ντομίνγκες άφησε... σαγόνια να κρέμονται με μια φωτογραφία της στο instagram και είχε διάλογο με φίλο της ΑΕΚ που σχολίασε τις εμφανίσεις της σε συνάρτηση με τα παιδιά της και τον Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο.

Η Μάρτα Ντομίνγκες είναι γνωστή για τις ιδιαίτερα σέξι, ενίοτε και αποκαλυπτικές της φωτογραφίες στο instagram, που συχνά προκαλούν τον θαυμασμό -για να το θέσουμε κομψά- του αντρικού πληθυσμού.

Η Ισπανίδα μοντέλο/τραγουδίστρια/ηθοποιός "χτύπησε" εκ νέου και με τη νέα της φωτογραφία άφησε... σαγόνια να κρέμονται. Από τα μάτια στο μπούστο, ένα εγκεφαλικό δρόμος. Κάτι που φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους followers της Μάρτα, οι οποίο δεν χάνουν την ευκαιρία να την θαυμάσουν και να σχολιάσουν κάτω από τις αναρτήσεις.

Με ορισμένα σχόλια να είναι ελαφρώς πικάντικα και άλλα με ξεχωριστό χιούμορ. Αυτή τη φορά πάντως υπήρξε και χρήστης, φίλος της ΑΕΚ, που "επιτέθηκε" στην Μάρτα γράφοντας ότι του δίνει την εντύπωση πως ενδιαφέρεται περισσότερο για το πόσο σέξι δείχνει παρά για τα παιδιά της.

"Τότε δεν έχεις ιδέα για τίποτα", ήταν η απάντηση της Ισπανίδας, με τον φίλο της ΑΕΚ να επανέρχεται εξαπολύοντας κατηγορίες για την συμπεριφορά της Μάρτα όσο ήταν στην Ελλάδα με τον Ρομπέρτο. Η Μάρτα απάντησε ξανά, ενώ υπήρξαν άλλοι χρήστες που έσπευσαν αν την υπερασπιστούν.

Δείτε την φωτογραφία της Μάρτα που προκάλεσε ταχυπαλμίες:

Una y a casa #viernes

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Marta Dominguez (@martadg13) στις

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ