SPORTS & GOSSIP

Νοσταλγεί την Ελλάδα η Ζοζεφίν Μπεργκ

Νοσταλγεί την Ελλάδα η Ζοζεφίν Μπεργκ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ζοζεφίν Μπεργκ επικαλείται μέχρι και αποσπάσματα από βιβλία για να δείξει ότι δεν περνάει καλά στα ΗΑΕ και ότι νοσταλγεί την Ελλάδα.

Με τον Μάρκους Μπεργκ στη Σουηδία και τη διαβίωση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να μην ικανοποιεί τη σύζυγό του, η Ζοζεφίν Μπεργκ συχνά πυκνά... υπενθυμίζει μέσω instagram τις δυσκολίες που περνάει στο Άμπου Ντάμπι.

Η ξανθιά καλλονή είχε ανεβάσει πριν τρεις μέρες μια φωτογραφία της με τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος βρίσκεται στην πατρίδα τους λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα, μαζί με το μήνυμα: "Μου λείπει αυτός εδώ, τόσο πολύ ήδη. Δύσκολες ημέρες με άρρωστα παιδιά και βάζω τα δυνατά μου να τους δώσω το 100%". Μάλιστα, ως hashtag είχε τη φράση "χρειάζομαι κλώνο".

Την Πέμπτη, ανέβασε μία δική της φωτογραφία, μπροστά σε μία πισίνα, την οποία συνόδευσε με ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο "Old Town Folks" της Αμερικανίδας συγγραφέα Χάριετ Μπίτσερ Στόου, ενδεικτικό των συναισθημάτων της.

"Όταν πας σε αυτό το δύσκολο μέρος, που όλοι στρέφονται εναντίον σου μέχρι να νομίσεις ότι δεν μπορείς να αντέξεις ούτε λεπτό παραπάνω, μην τα παρατήσεις τότε, γιατί πρόκειται απλά για ένα μέρος και έναν χρόνο που η παλίρροια θα αλλάξει".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ