SPORTS & GOSSIP

Νέα "επίθεση" της Σερέντοβα στον Μπουφόν

Alena Seredova, wife of Italian goalie Gianluigi Buffon, waits for the start of the group C match between the Netherlands and Italy in Bern, Switzerland, Monday, June 9, 2008, at the Euro 2008 European Soccer Championships in Austria and Switzerland. (AP Photo/Armando Franca)
Alena Seredova, wife of Italian goalie Gianluigi Buffon, waits for the start of the group C match between the Netherlands and Italy in Bern, Switzerland, Monday, June 9, 2008, at the Euro 2008 European Soccer Championships in Austria and Switzerland. (AP Photo/Armando Franca) AP

Η πρώην σύζυγος του Τζανλουίτζι Μπουφόν, Αλένα Σερέντοβα, εξέφρασε τα παράπονά της για την συμπεριφορά του γκολκίπερ της Παρί και δήλωσε... φανατική οπαδός της Γιουβέντους.

Ήταν σε σχέση από το 2005, παντρεύτηκαν, έκαναν δύο παιδιά και χώρισαν επεισοδιακά το 2014. Οι σχέσεις του Τζιανλουίτζι Μπουφόν και της Αλένα Σερέντοβα παραμένουν τεταμένες μέχρι και σήμερα και το μόνο που φαίνεται να ενώνει το πρώην ζευγάρι είναι τα παιδιά τους.

Μάλιστα, η Τσέχα ηθοποιός και μοντέλο σε κάθε ευκαιρία εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που χώρισε με τον γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή τη φορά, η 40χρονη είχε νέο παράπονο από τον πρώην σύζυγό της.

"Ο γιος μου ήταν διακοπές με τον πατέρα του (τον Μπουφόν και τη σύντροφό του, Ιλάρια Ντ' Αμίκο) στο Forte dei Marm, μου έστειλε μια φωτογραφία με ένα σπίτι προς ενοικίαση και μου είπε: "Μαμά, γιατί δεν το παίρνεις, ώστε να έρθεις εδώ και να τα ξαναβρείτε;". Δεν είναι ωραία για ένα παιδί να βλέπει μια γυναίκα που δεν είναι η μητέρα του στο κρεβάτι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για το ποια ομάδα θα υποστηρίζει σε ένα ενδεχόμενο ματς Παρί Σεν Ζερμέν - Γιουβέντους, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για την Σερέντοβα. "Τι ερώτηση... Γιουβέντους!".

Κεντρική photo: AP/Armando Franca

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ