SPORTS & GOSSIP

Miss Bum Bum σε Μέσι: "Κάνε με add, είμαι block"!

Miss Bum Bum σε Μέσι: "Κάνε με add, είμαι block"!
CEN / SUZY CORTEZ

Η γυναίκα με τα ωραιότερα οπίσθια στον κόσμο είναι... κολλημένη με τον Λιονέλ Μέσι και δεν το κρύβει! Διαβάστε για την απέλπιδα προσπάθεια της να αποκτήσει ξανά επικοινωνία μαζί του μέσω Instagram.

H Βραζιλιάνα Σούζι Κορτέζ, γνωστή ανά τον κόσμο ως Miss Bum Bum (τίτλος που της έχει απονεμηθεί στη Βραζιλία για τα οπίσθιά της...), έχει τόσο μεγάλη αδυναμία στον Λιονέλ Μέσι, ώστε για κάποιο διάστημα να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας με αυτό τον τρόπο να του ανεβάσει το ηθικό!

Για κάποιους η κίνηση αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως "χαριτωμένη", για κάποιους άλλους ως "extreme", το σίγουρο πάντως είναι πως για την σύζυγο του "Pulce" και μητέρα των δύο παιδιών του, Αντονέλα Ροκούτσο, ήταν "απαράδεκτη", αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι με έναν... μαγικό τρόπο η σούπερ φαν του Μέσι "έφαγε μπλοκάρισμα" στο Ιnstagram.

Πλέον, η Σούζι Κορτέζ δεν έχει τη δυνατότητα να επικοινωνεί μέσω του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης όμως η ίδια όχι μόνο δεν αποδέχεται την ήττα της αλλά παρακαλάει μέσω του λογαριασμού της τον Μέσι να την προσθέσει ξανά στις επαφές της και να βάλει τέλος στον αποκλεισμό της!

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram η Σούζι Κορτέζ:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ