SPORTS & GOSSIP

Mε Guest Star τη Βαλαβάνη η νέα φανέλα του ΠΑΟ

Mε Guest Star τη Βαλαβάνη η νέα φανέλα του ΠΑΟ
Βαλαβάνη

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη αφήνει στην άκρη το Survivor και θα μετάσχει αύριο (Τετάρτη 19/7) στην εκδήλωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την παρουσίαση των καινούριων εμφανίσεων του Τριφυλλιού.

Αρωμα... Survivor αύριο το βράδυ στο Golf της Γλυφάδας, όπου θα παρουσιαστούν επισήμως οι τρεις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2017 - 2018.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη, η οποία αρκετές φορές στο παρελθόν, ούσα εργαζόμενη στο αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ, έχει ασχοληθεί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά με τον Παναθηναϊκό, θα συμμετάσχει στην παρουσίαση των τριών καινούριων εμφανίσεων του Τριφυλλιού, μετά τη συνεργασία της ΠΑΕ με τη ΝΙΚΕ.

Η γνωστή αθλητικογράφος η οποία έγινε... πασίγνωστη με τη συμμετοχή της στο Survivor (η τελευταία κοπέλα που... άντεξε στον Άγιο Δομίνικο πριν την τελική τετράδα των Αγγελόπουλου - Ιωαννίδη - Βασάλου - Αναγνωστόπουλου) είχε συχνή παρουσία πέρυσι στη Λεωφόρο και για ρεπορτάζ και ως θεατής στα VIP. Αύριο το βράδυ θα αναλάβει ρόλο (συμ)παρουσιάστριας του event που θα λάβει χώρα στο Γκολφ της Γλυφάδας για πρώτη φορά από την πλευρά του Παναθηναϊκού. Με την ιδιότητα της δημοσιογράφου και της παρουσιάστριας, όχι της... διάσημης. Αν και, εδώ που τα λέμε, θα προσθέσει σίγουρα "χρυσόσκονη" στην εκδήλωση, στην οποία αναμένεται να βρεθούν και αρκετοί παίκτες (εκτός από τα διοικητικά στελέχη) της Πράσινης ΠΑΕ.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ