SPORTS & GOSSIP

"Μάχη" νύφης - μαμάς Ρονάλντο για το όνομα της αγέννητης μπέμπας

Maria Dolores dos Santos Aveiro, left Cristiano Ronaldo, right, and his son Cristiano Ronaldo Junior, pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Maria Dolores dos Santos Aveiro, left Cristiano Ronaldo, right, and his son Cristiano Ronaldo Junior, pose for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Ronaldo, in London, Monday, Nov. 9, 2015. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) JOEL RYAN/INVISION/AP

Η σύντροφος και η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και το όνομα της αγέννητης κόρης του Πορτογάλου "φουντώνει" τον... πόλεμο.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η επί ένα χρόνο σύντροφός του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες ετοιμάζονται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί και το μόνο που μένει να διευθετηθεί είναι το όνομα της αγέννητης κόρης τους. Τα πράγματα όμως δεν είναι τόσο απλά.

Όπως αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα "Correiro de Manha", επιθυμία της μητέρας του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Ντολόρες, είναι το εγγόνι της να πάρει το όνομά της. Ωστόσο, φαίνεται πως ο 32χρονος, παρά το γεγονός πως αρχικά είχε σκοπό να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία της μητέρας του, άλλαξε γνώμη και επικρατέστερο όνομα αυτή τη στιγμή είναι το "Τζορτζίνα", προς τιμήν της συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι οι δύο γυναίκες, η σύντροφος και η μητέρα του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή, δεν διατηρούν τις καλύτερες σχέσεις και αν τελικά δεν επικρατήσει η γνώμη της Ντολόρες, τότε ο "πόλεμος" μεταξύ τους δεν θα τελειώσει ποτέ.

Υπενθυμίζεται πως ο CR7 έχει αποκτήσει ακόμη τρία παιδιά με παρένθετες μητέρες, τον 7χρονο Κριστιάνο Τζούνιορ και τα δίδυμα Έβα και Ματέο που γεννήθηκαν τον περασμένο Ιούνιο.

Photo credits: AP/Joel Ryan/Invision

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ