SPORTS & GOSSIP

Μαρινάκης με "Mr.Dogus" στον Ρέμο, εκεί και ο Ομπράντοβιτς

Μαρινάκης με "Mr.Dogus" στον Ρέμο, εκεί και ο Ομπράντοβιτς

Μετά τη σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης διασκέδασε μαζί με τον ιδιοκτήτη του χορηγού της τουρκικής ομάδας, Φερίτ Σαχένκ στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος! Παρών και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. (VIDEOS)

O Ολυμπιακός επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες, διασύροντας με 95-70 τη Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ. Το παρών στην αναμέτρηση έδωσε κι ο ισχυρός άνδρας της "ερυθρόλευκης" ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα στο πλευρό του ιδιοκτήτη της Dogus (χορηγού της τουρκικής ομάδας), Φερίτ Σαχένκ.

Οι δύο άνδρες μετά το τέλος του παιχνιδιού επέλεξαν να διασκεδάσουν στο νυχτερινό κέντρο "Αθηνών Αρένα" που εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανέβηκαν πάνω στην στην πίστα, αγκαλιάστηκαν και τραγούδησαν τον ύμνο του Ολυμπιακού στο μικρόφωνο, καθώς και το "We are the world", το οποίο έχει γράψει ο Μάικλ Τζάκσον.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο νυχτερινό κέντρο βρέθηκε κι ο προπονητής της Φενέρ, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ο οποίος είναι μεγάλος θαυμαστής του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε τα videos:

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ