SPORTS & GOSSIP

Κράξιμο σε Έμερι από τις γυναίκες του Ντι Μαρία και του Τιάγκο Σίλβα!

PSG's head coach Unai Emery arrives to a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Feb. 13, 2018. Paris Saint Germain will play Real Madrid on Wednesday in a Champions League Round of 16 first leg soccer match. (AP Photo/Francisco Seco)
PSG's head coach Unai Emery arrives to a news conference at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Tuesday, Feb. 13, 2018. Paris Saint Germain will play Real Madrid on Wednesday in a Champions League Round of 16 first leg soccer match. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαρία και εκείνη του Τιάγκο Σίλβα έριξαν τα "καρφιά" τους στον Ουνάι Έμερι για τις επιλογές του στο ματς της Παρί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Μπερναμπέου".

Η Παρί Σεν Ζερμέν ηττήθηκε με ανατροπή 3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" για τον πρώτο αγώνα της φάσης των "16" του Champions League, με τον Ουνάι Έμερι να τα "ακούει" από τις γυναίκες των Άνχελ Ντι Μαρία και Τιάγκο Σίλβα για τις επιλογές του.

"Η προσπάθειά σου + η επιπλέον δουλειά σου + τα γκολ σου + οι ασίστ σου + η καλύτερη στιγμή σου= ΠΑΓΚΟΣ. Και είμαστε εμείς οι γυναίκες που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από ποδόσφαιρο", ανέφερε η σύζυγος του Ντι Μαρία, Χορχελίνα.

Κράξιμο σε Έμερι από τις γυναίκες του Ντι Μαρία και του Τιάγκο Σίλβα!

Η γυναίκα του Σίλβα, ανέφερε με τη σειρά της για τον προπονητή της Παρί το εξής: "Τακτική, τακτική, τακτική, τι είναι η τακτική;".

Κράξιμο σε Έμερι από τις γυναίκες του Ντι Μαρία και του Τιάγκο Σίλβα!

AP Photo/Francisco Seco

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ