SPORTS & GOSSIP

Η χαζομαμά Κουρνικόβα είδε την πεντάρα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Tennis star Anna Kournikova poses at the BAFTA Brits to Watch dinner Saturday, July 9, 2011, at the Belasco Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Bret Hartman)
Tennis star Anna Kournikova poses at the BAFTA Brits to Watch dinner Saturday, July 9, 2011, at the Belasco Theatre in Los Angeles. (AP Photo/Bret Hartman) ASSOCIATED PRESS

Η Άνα Κουρνικόβα παρακολούθησε αγκαλιά με το νεογέννητο παιδί της την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία στο instragram.

Είναι με διαφορά μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες Ρωσίδες σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για την Άνα Κουρνίκοβα η οποία μπορεί να έχει αποσυρθεί από το τένις, ωστόσο συνεχίζει να παρακολουθεί φανατικά όλα τα σπορ.

Η 37χρονη πια Ρωσίδα δεν θα μπορούσε να μην παρακολουθήσει την πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στην πατρίδα της.

Μάλιστα, το έκανε έχοντας στην αγκαλιά της τον 6 μηνών γιο της, Νίκολας, ανεβάζοντας τη σχετική φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram. Ο σύζυγός της, Ενρίκε Ινγκλέσιας, είχε στην αγκαλιά του την Λούσι (τη δίδυμη αδερφή του Νίκολας).

Η χαζομαμά Κουρνικόβα είδε την πεντάρα στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Photo story: AP Photo/Bret Hartman

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ