SPORTS & GOSSIP

Η βραδινή έξοδος του Μέσι με τη σύζυγό του (PHOTOS)

FC Barcelona's Lionel Messi poses with his wife Antonella Roccuzzo and their son Thiago after receiving his Golden Shoe award for leading all of Europe's leagues in scoring last season in Barcelona, Spain, Friday, Nov 24, 2017. Messi scored 37 goals in the Spanish league last season. It was the fourth time the Barcelona forward has received the honor. (AP Photo/Manu Fernandez)
Μέσι, Ροκούσο AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι βρίσκεται στην Ίμπιζα με τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούσο, η οποία ανέβασε φωτογραφία στο instagram από την έξοδό τους. Στην παρέα τους και η γυναίκα του Σεσκ Φάμπρεγκας. (PHOTOS)

Διακοπές στην Ίμπιζα κάνει ο Λιονέλ Μέσι. Μπορεί με την εθνική Αργεντινής να μην τα πήγε καλά στο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά δεν μπορεί να μην απολαύσει τώρα στιγμές χαλάρωσης, ενόψει και της νέας απαιτητικής σεζόν που θα ακολουθήσει.

Η σύζυγος του 31χρονου σούπερ σταρ, Αντονέλα Ροκούσο, ανέβασε φωτογραφία στο instagram από την έξοδό τους. Στην παρέα τους ήταν και η Ντανιέλα Σεμάν, σύζυγος του Σεσκ Φάμπρεγκας. Δείτε τις εικόνες...

Η βραδινή έξοδος του Μέσι με τη σύζυγό του (PHOTOS)
Η βραδινή έξοδος του Μέσι με τη σύζυγό του (PHOTOS)
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ