SPORTS & GOSSIP

Η τούρτα-έκπληξη των παικτών του ΠΑΟ Καματερού στον Αλεξόπουλο

Η τούρτα-έκπληξη των παικτών του ΠΑΟ Καματερού στον Αλεξόπουλο
FRANCESCA GIAITZOGLOU WATKINSON

Οι παίκτες του ΠΑΟ Καματερού επιφύλαξαν μία μεγάλη έκπληξη στον τεχνικό της ομάδας, Γιώργο Αλεξόπουλο, ο οποίος γιόρτασε την Τρίτη (07/02) τα 40ά γενέθλιά του. (PHOTO)

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον τεχνικό του ΠΑΟ Καματερού, Γιώργο Αλεξόπουλο, πριν απ' την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (07/02), καθώς με άκρως "συνωμοτικό τρόπο" οι παίκτες της ομάδας τον περίμεναν για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλια του. Τα φώτα στα αποδυτήρια είχαν σβήσει και με πρωτεργάτη, τον βοηθό του Χρυσόστομο Άγουρο μια τούρτα γενεθλίων βρέθηκε στην αίθουσα των αποδυτηρίων.

Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος βρέθηκε από νωρίς για να προετοιμάσει την ομάδα για το δύσκολο ματς με την Δόξα Βύρωνα, μπήκε στα αποδυτήρια και βρέθηκε αντιμέτωπος με την ευχάριστη έκπληξη. Η τούρτα είχε την εικόνα του ίδιου, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της ΑΕΚ και με την ευχή "Να τα εκατοστήσεις Γιώργαρε". Όπως ήταν φυσικό, ο νεαρός τεχνικός δέχθηκε τις ευχές όλων των ποδοσφαιριστών και του προπονητικού επιτελείου.

Θυμίζουμε πως ο παλαίμαχος στόπερ του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ παραχώρησε μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Sport24.gr, με αφορμή τα 40ά γενέθλιά του.

Δείτε τη PHOTO:

Η τούρτα-έκπληξη των παικτών του ΠΑΟ Καματερού στον Αλεξόπουλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γιώργος Αλεξόπουλος: "Ο Ντέμης ήταν διαφορετικός, τον απέβαλε το σύστημα"
TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ