SPORTS & GOSSIP

Η Ρία Αντωνίου μιλά για το οφσάιντ, το Moto GP και τον Ρόσι!

Η Ρία Αντωνίου μιλά για το οφσάιντ, το Moto GP και τον Ρόσι!

Σε συνέντευξή της σε ιταλικά ΜΜΕ, η Ρία Αντωνίου, μίλησε για το ποδόσφαιρο, τους βασικούς κανονισμούς αυτού, αλλά και το Moto GP και τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Στην Ιταλία βρίσκεται η Ελληνίδα μοντέλο, Ρία Αντωνίου, καθώς συμμετέχει στην ταινία παραγωγής της γειτονικής χώρας "Non si ruba a casa dei ladri" στην πρεμιέρα της στον κινηματογράφο.

"Είναι η πρώτη μου εμπειρία, η πρώτη μου συμμετοχή σε ένα ιταλικό φιλμ. Είμαι πολύ υπερήφανη να δουλεύω με τέτοιους ηθοποιούς μεγάλης ποιότητας. Είναι δάσκαλοι για μένα", υποστήριξε σχετικά η Ρία Αντωνίου.

Αλλά δεν έμεινε μόνο στις υποκριτικές της εμπειρίες. Μίλησε για το Moto GP, τον Βαλεντίνο Ρόσι, αλλά και τις γνώσεις της για το ποδόσφαιρο.

"Θα ήταν πολύ μεγάλο δώρο για μένα να μπορέσω να οδηγήσω κάποια στιγμή μία μηχανή που παίρνει μέρος σε αγώνες Moto GP. Μου αρέσει η ταχύτητα, και εγώ τρέχω πολύ με τη μηχανή όταν οδηγώ. Θα ήταν μεγάλο δώρο να βρεθώ στην ίδια μηχανή με τον Βαλεντίνο Ρόσι γιατί είμαι μεγάλη φαν του.

Τρία πράγματα έχω μάθει για το ποδόσφαιρο αυτά τα χρόνια που είμαι εδώ. Πρώτον η μπάλα γυρίζει, δεύτερον οι παίκτες είναι 11 σε κάθε ομάδα και τρίτον, υπάρχει το οφσάιντ".

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ