SPORTS & GOSSIP

Η πιο τρυφερή φωτογραφία του Ρονάλντο στο instagram

Real Madrid's Cristiano Ronaldo awaits the start of the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo awaits the start of the Spanish Supercup, first leg, soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 13, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Λίγο πριν υποδεχθεί το νέο μέλος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέβασε στο instagram την πιο όμορφη φωτογραφία της οικογένειάς του με... πολλές καρδούλες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν βρίσκεται στην Πορτογαλία, αφού ταξίδεψε μαζί με την αποστολή της εθνικής ομάδας της χώρας του στην Ανδόρα για το ματς του Σαββάτου (7/10) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018.

Ωστόσο, το μυαλό του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ βρίσκεται στην οικογένειά του που θα μεγαλώσει κι άλλο σε λίγο καιρό. Ο 32χρονος ανέβασε στο προφίλ του στο instagram μια φωτογραφία της εγκύου συντρόφου του, Τζορτζίνα Ροντρίγκες μαζί με τα τρία παιδιά του, τα δίδυμα Έβα και Ματέο και τον Κριστιάνο Τζούνιορ. Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με το μήνυμα "η φωτογραφία της ημέρας" και πέντε καρδούλες, πιθανότατα μία για κάθε μέλος της οικογένειας.

Η πιο τρυφερή φωτογραφία του Ρονάλντο στο instagram

Kεντρική photo: AP/Manu Fernandez

Picture of the day

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ