SPORTS & GOSSIP

Η Μπουσάρ πήγε να δει Αντετοκούνμπο

Η Μπουσάρ πήγε να δει Αντετοκούνμπο

Η Τζίνι Μπουσάρ τήρησε το στοίχημα που έβαλε με θαυμαστή της, βγήκε ραντεβού μαζί του και πήγαν να δουν τον αγώνα των Μπακς με τους Νετς.

Κυρία αποδείχτηκε η Τζίνι Μπουσάρ. αφού όπως είχε δεσμευτεί κράτησε την υπόσχεση της και βγήκε ραντεβού με έναν θαυμαστή της. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και να σας θυμίσουμε τι ακριβώς είχε συμβεί.

Η Καναδή τενίστρια προέβλεψε νίκη των Atlanta Falcons στο Super Bowl και μάλιστα ήταν τόσο σίγουρη που έβαλε και στοίχημα με τους θαυμαστές της.

Με το σκορ στο 28-3 η Μπουσάρ έγραψε στο twitter ότι "ήξερε πως θα κερδίσει η Ατλάντα". Τότε ένας θαρραλέος υποστηρικτής των Patriots της είπε "Αν κερδίσουν οι Patriots θα βγούμε ραντεβού;" με την Καναδή να απαντά θετικά. Και φυσικά, η εξέλιξη του ματς δικαίωσε τον υποστηρικτή των Patriots.

Η Καναδή αποδείχτηκε κυρία και παραδέχτηκε δημόσια την ήττα της ζητώντας από τον θαυμαστή της να της πει πού μένει για να κανονίσουν να βρεθούν. Μάλιστα, δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή της.

Το είπε και το έκανε λοιπόν η Μπουσάρ, η οποία βγήκε ραντεβού με τον θαυμαστή της και πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν τον αγώνα των Νετς απέναντι στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο στα social media.

Δείτε αυτά που έβαλε στο Instagram της.

On my super bowl twitter date

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

He says it's his best date ever!

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ