SPORTS & GOSSIP

Η Μπουσάρ ξαπλωμένη με τον πιο τυχερό θαυμαστή της

Η Μπουσάρ ξαπλωμένη με τον πιο τυχερό θαυμαστή της

Η Εζενί Μπουσάρ ανέβασε φωτογραφία με εκείνη και τον τυχερό θαυμαστή της να είναι ξαπλωμένοι σε έναν καναπέ κι αμέσως τα σχόλια έπεσαν "βροχή".

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Εζενί Μπουσάρ είχε χάσει ένα στοίχημα κατά τη διάρκεια του Super Bowl. Η Καναδή τενίστρια προέβλεψε νίκη των Atlanta Falcons και μάλιστα ήταν τόσο σίγουρη που έβαλε και στοίχημα με τους θαυμαστές της.

Με το σκορ στο 28-3 η Μπουσάρ έγραψε στο twitter ότι "ήξερε πως θα κερδίσει η Ατλάντα". Τότε ένας θαρραλέος υποστηρικτής των Patriots της είπε "Αν κερδίσουν οι Patriots θα βγούμε ραντεβού;" με την Καναδή να απαντά θετικά. Και φυσικά, η εξέλιξη του ματς δικαίωσε τον υποστηρικτή των Patriots.

Η Καναδή αποδείχτηκε κυρία και παραδέχτηκε δημόσια την ήττα της ζητώντας από τον θαυμαστή της να της πει πού μένει για να κανονίσουν να βρεθούν. Μάλιστα, δεσμεύτηκε δημόσια ότι θα τηρήσει την υπόσχεσή της.

Το είπε και το έκανε λοιπόν η Μπουσάρ, η οποία βγήκε ραντεβού με τον θαυμαστή της και πήγαν μαζί να παρακολουθήσουν τον αγώνα των Νετς απέναντι στους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ανέβασε και τις σχετικές φωτογραφίες, αλλά και βίντεο στα social media.

Από ότι φαίνεται όμως η τενίστρια, η οποία δεν διάγει και την καλύτερη περίοδο της εντός των κορτ, κράτησε επαφή με τον τυχερό θαυμαστή της. Το βράδυ της Τετάρτης (06/12) ανέβασε μία φωτογραφία που δείχνει τους δυο τους να είναι ξαπλωμένοι σε έναν καναπέ.

"Δείτε ποιος ήρθε να με επισκεφτεί" έγραψε η Μπουσάρ στη λεζάντα της φωτογραφίας και αμέσως τα σχόλια έπεσαν "βροχή". Όλοι αναγνώρισαν τον τυχερό θαυμαστή και οι περισσότεροι έσπευσαν να την αποθεώσουν για το γεγονός ότι διατήρησε επαφή με τον θαυμαστή της. Βέβαια, υπήρξαν και ορισμένοι οι οποίοι ζήλεψαν και χαρακτήρισαν τον Τζον ως "τον πιο τυχερό άνθρωπο στον κόσμο".

‪Look who came to visit me! #superbowltwitterdate ‬

A post shared by Genie Bouchard (@geniebouchard) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ