SPORTS & GOSSIP

H μαμά του Ρονάλντο προανήγγειλε τον γάμο του

FILe - In this March 19, 2018 file photo, Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca, File)
FILe - In this March 19, 2018 file photo, Real Madrid player Cristiano Ronaldo and his girlfriend Georgina Rodriguez pose for photos as they arrive for the Portuguese soccer federation awards ceremony in Lisbon. (AP Photo/Armando Franca, File) AP

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, προχώρησε σε... έμμεση αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον της σχέσης του Πορτογάλου με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του σε προσωπικό επίπεδο. Ο Πορτογάλος είναι πια πατέρας τεσσάρων παιδιών, ενώ εδώ και περίπου δύο χρόνια διατηρεί σχέση με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες που είναι και η μητέρα της μικρότερης κόρης του, Αλάνα Μαρτίνα.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι - όπως όλα δείχνουν - έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σύμφωνα με όσα δήλωσε η μητέρα του 33χρονου, Ντολόρες Αβέιρο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό "Cristina", η Τζορτζίνα είναι η μέλλουσα νύφη της.

"Είναι η μητέρα της εγγονής μου. Είναι η μέλλουσα νύφη μου. Δεν είναι ακόμα νύφη μου. Είναι μέλλουσα νύφη. Είναι πολύ ήρεμος άνθρωπος", είπε χαρακτηριστικά η μαμά Ρονάλντο.

Κεντρική photo: AP/Armando Franca, File

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ