SPORTS & GOSSIP

Η κυρία Χίλιεμαρκ σε TV-επεισόδιο

Η κυρία Χίλιεμαρκ σε TV-επεισόδιο

Η σύζυγος του Όσκαρ Χίλιεμαρκ, Έλιν Βας, βρέθηκε στη μέση τηλεδιαμάχης εκπομπής της σουηδικής TV, της οποίας η παρουσιάστρια έμμεσα προσέβαλε τις WAGs των διεθνών ποδοσφαιριστών.

Η εθνικής Σουηδίας επέστρεψε μετά από 12 χρόνια σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου με τους διεθνείς Σκανδιναβούς ποδοσφαιριστές να αντιμετωπίζονται ως "ήρωες" από τους συμπατριώτες τους.

Δεν συμβαίνει το ίδιο κι για WAGs τους, οι οποίες περνούν από "ανάκριση" στην πρωινή εκπομπή της σουηδικής τηλεόρασης, "Playmakers".

Καλεσμένες στο στούντιο του TV4 ήταν η σύζυγος του Μίκαελ Λούστιγκ (μπακ της Σέλτικ), Ζοζεφίν, και η σύντροφος του Όσκαρ Χίλιεμαρκ (δεν κλήθηκε στα τελευταία ματς από τον Γιάνε Άντερσον, αλλά ήταν στην αποστολή σε πέντε ματς της προκριματικής σειράς για το Μουντιάλ 2018), Έλιν Βας.

Η κυρία Χίλιεμαρκ σε TV-επεισόδιο

Ζοζεφίν Λούστιγκ (αριστερά) και Έλιν Βας (δεξιά)

Η Σουηδή παρουσιάστρια του προγράμματος, Τζένι Στόμσεντ, ξεκίνησε επιθετικά και απευθυνόμενη στις Ζοζεφίν και Έλιν είπε: "Είμαι προκατειλημμένη επειδή θεωρώ ότι εσείς απλά δεν έχετε κάτι άλλο να κάνετε παρά να παίζετε το ρόλο της συντρόφου ή της συζύγου κάποιων επώνυμων ποδοσφαιριστών;"

Μπορεί η σύντροφος του διεθνή μέσου του Παναθηναϊκού να μην απάντησε, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και με την κυρία Λούστιγκ: "Δεν ξέρω πραγματικά τι νιώθω μετά από αυτή τη συνέντευξη, δεν αισθάνθηκα καλά από την αρχή. Εσείς που είδατε τη συνέντευξη ίσως καταλαβαίνετε τι εννοώ μετά τη διατύπωση της συγκεκριμένης ερώτησης. Αισθάνθηκα πραγματικά ότι μας μείωσε. Αυτή ήταν η πρώτη συνέντευξη στην οποία συμμετείχα και ένιωσα ότι θα πρέπει να υπερασπιστώ τη θέση μου, απέναντι σε όσους σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο για εμάς", ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κυρία Χίλιεμαρκ σε TV-επεισόδιο

"Άναψε" η συζήτηση στο στούντιο του TV4

Η κορυφαία εφημερίδα της σκανδιναβικής χώρας, SportExpessen, αναζήτησε την Τζένι Στόμσεντ μετά το "θόρυβο" που προκλήθηκε κι εκείνη προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που η ίδια δημιούργησε:

"Νομίζω δημιουργήθηκε άδικα η αντίδραση με αυτή την πρώτη μου ερώτηση, η οποία αφορούσε τον τρόπο με τον οποίο θα έπρεπε να παρουσιάσω, αυτά τα δύο τόσο πολύ μεγάλα πρόσωπα. Σαν τις γυναίκες κάποιων επωνύμων; Πρόκειται για δύο ωραίες διασκεδαστικές και επιτυχημένες γυναίκες που θα μπορούσαν ακόμη και να έχουν ένα δικό τους πρόγραμμα, το οποίο να ονομάζεται Ζοζεφίν και Ελίν".

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ