SPORTS & GOSSIP

Η γνωριμία του ζευγαριού Γιαννιώτη

Η γνωριμία του ζευγαριού Γιαννιώτη

Τον τρόπο που γνωρίστηκαν, εξιστορούν στο περιοδικό People ο Σπύρος Γιαννιώτης και η σύζυγός του. Η Ισμήνη Καλαντζή αποκαλύπτει μια λεπτομέρεια της σχέσης τους, για την οποία νιώθει ντροπή.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης και η Ισμήνη Καλαντζή μιλούν στο περιοδικό People, λίγες μέρες πριν τη γέννηση του γιου τους. Για την ακρίβεια, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού γνωστού και ο κεραυνοβόλος έρωτας τους "χτύπησε" την πόρτα με το... καλημέρα!

Βέβαια, η αποκάλυψη που προκύπτει μέσα απ' τη συνέντευξη είναι ότι η Ισμήνη δεν γνώριζε ποιος ήταν ο Σπύρος όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά. "Είναι ντροπή", δηλώνει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: "Για καιρό αφότου γνώρισα τον Σπύρο δεν είχα πολυκαταλάβει με ποιον είμαι".

Η γνωριμία του ζευγαριού Γιαννιώτη

Ο άνθρωπος που τους γνώρισε ήταν ο προπονητής του Γιαννιώτη, Νίκος Γέμελος, ο οποίος προπονούσε και μια φίλη της Ισμήνης. Οι δυο τους έτυχε να συναντηθούν πρώτη φορά σε φιλικό τραπέζι. Ο Σπύρος ερωτεύτηκε την Ισμήνη με την πρώτη ματιά κι έσπευσε να το αναφέρει στον προπονητή του. "Δύο μέρες ύστερα από εκείνο το βράδυ είπα στον Νίκο πως μου άρεσε". Βέβαια, δεν είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή του, μιας και μετά από δύο εβδομάδες θα έφευγε στον Καναδά για αγώνες.

Ο Σπύρος δεν έχασε χρόνο και πλησίασε την Ισμήνη, με αποτέλεσμα να χαράξουν κοινή πορεία στη ζωή. "Μιλούσαμε συνεχώς στο τηλέφωνο. Τότε ήταν που συνειδητοποίησε πως εγώ θα λείπω ανά τακτά χρονικά διαστήματα", αναφέρει για το διάστημα που βρισκόταν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για αγωνιστικές υποχρεώσεις.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ