SPORTS & GOSSIP

Η Αντριάνα Λίμα και όλη η showbiz βγήκε φωτογραφία με τον Νεϊμάρ

Barcelona's Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona's Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο Νεϊμάρ αποτέλεσε την ατραξιόν του clasico μεταξύ Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, αλλά όχι για τη μεταγραφή του. Αστέρες από το NBA, την πυγμαχία και το... Playboy έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Την ώρα που ο πλανήτης περιμένει με κομμένη ανάσα να μάθει την κατάληξη της διαφαινόμενης πιο ακριβής μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ο πρωταγωνιστής αυτής της μετακίνησης... βγάζει φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ βγάζει φωτογραφίες με όλο τον καλό τον κόσμο, στο περιθώριο του clasico που διεξήχθη στο Μαϊάμι και στο οποίο η Μπαρτσελόνα αναδείχθηκε νικήτρια με 3-2 επί της Ρεάλ, με τον Βραζιλιάνο να αγωνίζεται για 73 λεπτά.

Στο... κοσμικό γεγονός της πόλης, εκτός από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη, βρέθηκαν και ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας showbiz. Μετά από το τέλος του αγώνα, ο δηλωμένος φίλαθλος της Μπαρτσελόνα και άλλοτε κορυφαίος γκόλφερ του κόσμου, Τάιγκερ Γουντς, το... τρελοπαρεάκι των Καρμέλο Άντονι, Ντεμάρκους Κάζινς και Ντρέιμοντ Γκριν που εκπροσώπησαν το NBA, ο Φλόιντ Μέιγουέδερ πριν από τη... μητέρα των μαχών με τον Κόνορ Μακγκρέγκορ και last but not least η σεξοβόμβα Αντριάνα Λίμα, συνωστίστηκαν στους διαδρόμους του "Χαρντ Ροκ Στέιντιουμ" για να βγουν μία φωτογραφία με τον Νεϊμάρ.

Ο ίδιος δεν τους χάλασε το χατίρι και όχι μόνο βγήκε φωτογραφίες με όλους, αλλά τις ανέβασε και στον λογαριασμό του στο instagram. Μάλιστα, για τον Μέιγουεδερ έγραψε "ο πρωταθλητής, εύκολα", ίσως προεξοφλώντας την εξέλιξη του αγώνα της 26ης Αυγούστου.

Την ίδια στιγμή, αρνείται πεισματικά να τοποθετηθεί στα social media του σχετικά με το εάν όντως έχει αποφασίσει να φύγει από τους Καταλανούς για να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν ή οι συμπαίκτες του κατάφεραν να τον μεταπείσουν, με συνέπεια να διατηρεί αμείωτη την αγωνία στο μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

@tigerwoods

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on



@money23green @carmeloanthony @boogiecousins

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on



The CHAMP @floydmayweather "Easy"

A post shared by Nj neymarjr (@neymarjr) on



In my second home with @neymarjr vamo que vamo️ Barcelona michael Jurcovic

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on

Photo credits: AP Photo/Patrick Semansky

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ