SPORTS & GOSSIP

"Φωτιά" στην παραλία η σύντροφος του Σέρχιο Ράμος

"Φωτιά" στην παραλία η σύντροφος του Σέρχιο Ράμος

Η Πιλάρ Ρούμπιο είναι από τις πλέον εντυπωσιακές Wags που φιγουράρουν στο ισπανικό ποδόσφαιρο και το αποδεικνύει και το φετινό καλοκαίρι. Δείτε φωτογραφίες.

Ο Σέρχιο Ράμος είχε φέτος περιορισμένο χρόνο για χαλάρωση ελέω της συμμετοχής του στο Euro 2016 με την εθνική Ισπανίας παρόλα φρόντισε στο διάστημα που ήταν "off" να απολαύσει ποιοτικές διακοπές με την Πιλάρ Ρούμπιο, με χαρακτηριστικό το video που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες το ζευγάρι μέσω Instagram όπου φιλιέται κάτω από τον βυθό.

Η πανέμορφη Ισπανίδα φρόντισε μάλιστα να "κλέψει την παράσταση" αφού ενώ δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος από τότε που έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας διατηρεί ένα καλογυμνασμένο κορμί, κάτι που είχαν την ευκαιρία να αντιληφθούν όσοι την ακολουθούν στο Instagram και ειδαν τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε.

"Τίποτα καλύτερο από ένα μπάνιο", σχολίασε στην τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε η κυριά Ράμος, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή με το μπικίνι της ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα έκανε το ερώτημα: "Πισίνα ή παραλία; Μπικίνι ή ολόσωμο;".

Nada mejor que un baño There's nothing like swimming in the sea ;)

A photo posted by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

El pequeño capitán de nuestra vida // Our little captain @sr4oficial

A photo posted by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Buenos días! Despertar en lugares así......// Morning! Nothing like waking up in places like this one....

A photo posted by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Piscina o playa? Bikini o bañador? // Pool or beach? What do you prefer?. Link in bio

A photo posted by Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) on

Όπως είναι λογικό, η Πιλάρ Ρούμπιο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στα ισπανικά μίντια όμως μην νομίζετε πως και ο Σέρχιο Ράμος υστερεί όσον αφορά στην "δράση" του στα social media.

Χαρακτηριστικό το τελευταίο video που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram όπου τον δείχνει να προπονείται στο γυμναστήριο λίγο πριν ξεκινήσει η προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας σεζόν.

Nada de lo que merece la pena es fácil. ¡Trabajo! / Nothing worth having comes easy. Hard work!

A video posted by Sergio Ramos (@sr4oficial) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ