SPORTS & GOSSIP

Φουρέιρα για Μποτία: "Ο άνθρωπός μου ήρθε για να με στηρίξει και όχι για τα Media"

Φουρέιρα για Μποτία: "Ο άνθρωπός μου ήρθε για να με στηρίξει και όχι για τα Media"

Μια εβδομάδα μετά τον τελικό της Eurovision, η Ελένη Φουρέιρα μίλησε για την παρουσία του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία, στη Λισαβόνα για χάρη της.

Πήγε στην Λισαβόνα, έβαλε... φωτιά στην σκηνή με το "Fuego" και κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη φετινή Eurovision εκπροσωπώντας την Κύπρο. Μια εβδομάδα μετά, η Ελένη Φουρέιρα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People, στην οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό τραγουδιού και για την παρουσία του συντρόφου της και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, στη Λισαβόνα για χάρη της.

"Ο άνθρωπός μου ήρθε εκεί για να με στηρίξει και το έκανε για μένα και όχι για τα media. Ένιωσα πολύ όμορφα που ήρθε, απλά θέλω να κρατήσω μακριά από όλο αυτό την προσωπική μου ζωή. Ο Aλμπέρτο είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να εκτίθεται στα ΜΜΕ και σαφώς δεν ήρθε στη Λισαβόνα για να βγάλουμε φωτογραφίες. Με το αποτέλεσμα ήταν πολύ χαρούμενος, όπως και όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μου.

Ύστερα από τον τελικό μίλησα με την οικογένειά μου. Με πήραν τηλέφωνο και έκλαιγαν. Μου έλεγαν συνέχεια "Για μας είσαι η νικήτρια". Αυτό ήταν για μένα το μεγαλύτερο δώρο", δήλωσε χαρακτηριστικά η εντυπωσιακή τραγουδίστρια.

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ