SPORTS & GOSSIP

Έτσι ξεχνάει τα προβλήματα με την Παρί ο Νεϊμάρ

Paris Saint Germain's Neymar looks on during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori)
Paris Saint Germain's Neymar looks on during their French League One soccer match between PSG and Olympique Lyon at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, Sept. 17, 2016. (AP Photo/Francois Mori) AP

Η κόντρα του με τον Καβάνι δεν φαίνεται να απασχολεί ιδιαίτερα τον Νεϊμάρ, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο, έχοντας στο πλάι του διάσημο μοντέλο της Victoria Secret.

Το κλίμα στην Παρί Σεν Ζερμέν μόνο οικογενειακό δεν είναι. Η συγκέντρωση των αστέρων του ποδοσφαίρου στον σύλλογο του Παρισιού δεν εξελίσσεται ιδιαίτερα ομαλά, με τους Νεϊμάρ και Έντινσον Καβάνι να βρίσκονται σε κόντρα για την εκτέλεση των στημένων φάσεων.

Παρά τα όσα έγιναν όμως στο παιχνίδι με τη Λιόν το βράδυ της Κυριακής (17/9), ο Βραζιλιάνος δεν φαίνεται να τα έχει... βάψει μαύρα. Αντίθετα, ταξίδεψε στο Λονδίνο, όπου διασκέδασε με το διάσημο μοντέλο της Victoria Secret, Σάρα Σαμπάιο και τον Λιούις Χάμιλτον.

Έτσι ξεχνάει τα προβλήματα με την Παρί ο Νεϊμάρ
Έτσι ξεχνάει τα προβλήματα με την Παρί ο Νεϊμάρ

Τη ζωή του να κάναμε...

Photo Credits: AP/Francois Mori

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ