SPORTS & GOSSIP

Επικό trailer με τον Deadpool να τρολάρει τον Μπέκαμ

Επικό trailer με τον Deadpool να τρολάρει τον Μπέκαμ

Δείτε το επικό trailer του "Deadpool 2", με τον Ράιαν Ρέινολντς να τρολάρει τον Ντέιβιντ Μπέκαμ για τη φωνή του και στη συνέχεια να του ζητάει συγγνώμη.

Μία από τις ταινίες υπερηρώων που έκαναν τη διαφορά τα τελευταία χρόνια είναι το "Deadpool", με το ανατρεπτικό χιούμορ του βασικού ήρωα και την καταπληκτική ενσάρκωση του Ράιαν Ρέινολντς. Ενόψει της δεύτερης ταινίας της σειράς, οι δημιουργεί ετοίμασαν διάφορα trailer, ένα εκ των οποίων με πρωταγωνιστή τον Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο Άγγλος βετεράνος ποδοσφαιριστής παρακολουθεί μία σκηνή της πρώτης ταινίας στην οποία ο Deadpool κοροϊδεύει τη φωνή του. Ξάφνου, ο ήρωας της ταινίας βρίσκεται στην εξώπορτά του για να απολογηθεί με διάφορους τρόπους. Δοκίμασε τα πάντα, αλλά μόνο ένας τρόπος έπιασε, τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

"Ανυπομονώ να μην δω την Ιταλία να παίζει με την Ολλανδία", λέει ο Deadpool, με σπόντες στις δύο μεγάλες "απούσες" της διοργάνωσης στη Ρωσία. Στη συνέχεια, ο Μπέκαμ περνάει στην αντεπίθεση για όλες τις φορές που τον κορόιδεψε ο Ρέινολντς μέσα από τις ταινίες του.

Δείτε όλο το ξεκαρδιστικό trailer της ταινίας

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ