SPORTS & GOSSIP

Ενθουσιασμένη με την Κίνα η σύντροφος του Πελέ!

Ενθουσιασμένη με την Κίνα η σύντροφος του Πελέ!

Ο Γκρατσιάνο Πελέ θα βγάλει 40.000.000 ευρώ παίζοντας ποδόσφαιρο στην Κίνα τα επόμενα 2,5 χρόνια και η σύντροφός του Βικτόρια Βάργκα έχει ήδη λατρέψει τη νέα ομάδα του Ιταλού φορ. Δείτε τα σχόλιά της στο Instagram.

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες είχε γίνει πρώτο θέμα σε όλα τα ιταλικά ΜΜΕ όταν ο τηλεοπτικός φακός την "τσάκωσε" να βρίζει τον αγαπημένο της μετά το χαμένο του πέναλτι στον προημιτελικό του Euro 2016 μεταξύ της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Ο χρόνος όμως γιατρεύει τις πληγές και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα για μία ακόμα φορά, με την Βικτόρια Βάργκα όχι μόνο να έχει ξεχάσει το περιστατικό με την άστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γκρατσιάνο Πελέ αλλά να δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο βήμα που επέλεξε να κάνει στην καριέρα του ο Ιταλός επιθετικός.

Η.. μαγική λέξη είναι Shandong Luneng, καθώς η κινεζική ομάδα προσέφερε 40.000.000 ευρώ για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών στον παίκτη και τον έκανε τον πιο ακριβοπληρωμένο Ιταλό στην ιστορία του ποδοσφαίρου και τέταρτο στον κόσμο αυτή τη στιγμή, μαζί με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Ενθουσιασμένη με την Κίνα η σύντροφος του Πελέ!

"Ευχαριστώ τους οπαδούς της Shandong Luneng. Είστε εκπληκτικοί", έγραψε η Ιταλίδα μοντέλο στο Instagram, με το σχόλιό της να συνοδεύεται από μία φωτογραφία της όπου κρατάει ένα μπουκέτο από λουλούδια (προφανώς της τα έχουν δώσει οι άνθρωποι του συλλόγου) ενώ από κάτω υπάρχει κολάζ φωτογραφιών με την υποδοχή της οποίας έτυχε ο Πελέ στην Κίνα.

Η Βικτόρια Βάργκα βρέθηκε στο γήπεδο και στην πρώτη προπόνηση του Γκρατσιάνο Πελέ με τη νέα του ομάδα ενώ την Παρασκευή αμφότεροι γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στην Κίνα (γεννημένοι και οι δύο στις 15 Ιουλίου), με την πανέμορφη WAG να ανεβάζει κοινή τους φωτογραφία.

Δείτε τις ειδικές προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

Yesterday at the game 4-0 #ShandongLuneng

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

speechless...thank you Shandong Luneng fans you are amazing !

A photo posted by VIKTORIA VARGA (@vikyvarga) on

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ