SPORTS & GOSSIP

Μπασκετμπολίστες που είναι αχώριστοι με τους τετράποδους φίλους τους (PHOTOS)

Μπασκετμπολίστες που είναι αχώριστοι με τους τετράποδους φίλους τους (PHOTOS)
INSTAGRAM/23LLULL

Το Sport24.gr έψαξε και βρήκε τα προφίλ των παικτών που έχουν τα σκυλάκια τους κυριολεκτικά σαν παιδιά τους και ανεβάζουν στιγμιότυπα μαζί τους ομορφαίνοντας λίγο παραπάνω το instagram μας και σας τους παρουσιάζει.

Είναι πολλοί οι μπασκετμπολίστες που δεν μπορούν να κρύψουν την αγάπη που έχουν για τους τετράποδους φίλους μας. Με κάθε ευκαιρία αναρτούν στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες και βιντεάκια από τα παιχνίδια μαζί τους.

Έλληνες και ξένοι παίκτες της πορτοκαλί «θεάς» έχουν ένα ή και παραπάνω κατοικίδια, τα οποία υπεραγαπούν και φροντίζουν να το μοιράζονται με τους ακολούθους τους στα social media. Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που ο Luka Doncic ανέβασε ένα insta story με μια φωτογραφία με το σκυλάκι του που συνόδευε με τη λεζάντα «Miss You».

Tα labrador, τα retriever και τα poodles έχουν την τιμητική τους. Άλλωστε, αποδεδειγμένα είναι ανήκουν στις ράτσες σκύλων που ενδείκνυνται για όσους λείπουν πολλές ώρες από το σπίτι .

Rudy Fernandez

Ο Rudy αγαπά πολύ τα σκυλάκια και για αυτό μάλιστα ο ίδιος δεν έχει αγοράσει τα δικά του, αλλά τα έχει υιοθετήσει. Είναι πολλά τα στιγμιότυπα που τα ανεβάζει να παίζουν με την οικογένεια του σαν να ήταν κι εκείνα παιδιά του.

Nick Calathes

Το γλυκό retriever του αρχηγού του Παναθηναϊκού, μάλλον κάνει αταξίες μαζί με τον ιδιοκτήτη του όταν λείπει από το σπίτι η γυναίκα του και έχουν και οι δυο απεριόριστη ελευθερία.

Kyrie Irving

Ο παίκτης των Celtics πήρε αυτό το πανεμόρφο σκυλάκι από μωρό και σαν περήφανος «μπαμπάς» μοιράζεται μαζί μας φωτογραφίες που το δείχνουν να έχει μεγαλώσει. Το καμάρι του.

Νίκος Παππάς

Ένα από τα πιο γνωστά σκυλιά του ελληνικού instagram είναι σίγουρος ο Μάριος με το όνομα. Αυτό το labrador είναι μια τρέλα και πολύ χαιρόμαστε που ο Νίκος και η Μαρία μοιράζονται τόσο πολλά στιγμιότυπα μαζί του στον λογαριασμό τους.

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Τί να πει κανείς για τη Moly του Γιάννη; Ένα από τα λίγα -αν όχι το μόνο- διάσημο σκυλάκι που έχει και τον δικό του λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα. Πόσο famous πια;

Luka Doncic

Ο άσσος της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Nody είναι αχώριστοι. Ο ίδιος δεν διστάζει να ανεβάσει και story λέγοντας ότι το σκυλάκι του, του λείπει. Αυτό θα πει αγάπη.

Γιώργος Μπόγρης

This is Julius ή αλλιώς το σκυλί -αυτό το μικρό, το διακριτικό- του Γιώργου Μπόγρη. Σαν άλλος Luka Doncic γράφει κι αυτός στις λεζάντες του «μετρώ τις μέρες μέχρι να σε δω». Κι ο Τζούλιους νομίζω το ίδιο κάνει.

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς

Μπασκετμπολίστες που είναι αχώριστοι με τους τετράποδους φίλους τους (PHOTOS)
INSTAGRAM/VJANKOVIC12

Hugo the black lab είναι το πλήρες όνομα αυτού του μαύρου αλανιού που ανήκει στον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Ζωηρός και υπάκουος, κάνει θραύση στο instagram του παίκτη με την πρώτη ευκαιρία.

Μπασκετμπολίστες που είναι αχώριστοι με τους τετράποδους φίλους τους (PHOTOS)
INSTAGRAM/VJANKOVIC12

Sergio Llull

Ο Buddy δεν καταλαβαίνει από δίαιτες λέει ο Sergio Llull κι εμείς είμαστε μαζί του. Γλυκύτατο golden retriever που δεν έχει πρόβλημα να «τσαλακωθεί» δημόσια για μια φωτογραφία. Φαίνεται άλλωστε.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/23llull

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ