SPORTS & GOSSIP

Δέκα κορυφαίοι αθλητές που το γύρισαν στο τραγούδι!

Δέκα κορυφαίοι αθλητές που το γύρισαν στο τραγούδι!

Είναι πασίγνωστοι σε όλον τον κόσμο, είναι αγαπητοί για τα κατορθώματα τους εντός αγωνιστικών χώρων. Κάποιοι όμως είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο... πεντάγραμμο, με τα αποτελέσματα να μην είναι τόσο καλά.

Το Sport24.grπαρουσιάζει δέκα αθλητές οι οποίοι άφησαν για λίγο τα γήπεδα και αποφάσισαν να κάνουν ένα μικρό πέρασμα από το τραγούδι. Άλλοι με περισσότερη και άλλοι με λιγότερη επιτυχία. Πάμε μία - μία τις περιπτώσεις.

Τόνι Πάρκερ

Δεν ξέρουμε αν το ξέρετε, αλλά ο Τόνι Πάρκερ (ναι ο Γάλλος παικταράς των Σαντ Αντόνιο Σπερς) εκτός ότι έχει αρκετά καλή φωνή, έχει βγάλει δύο δίσκους σαν τραγουδιστής! Το 2007 κυκλοφόρησαν ένα άλμπουμ και ένα CD Single με την υπογραφή του. Απολαύστε τον.

Μάικ Τάισον

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ο θρυλικός πυγμάχος εκτός από την... άγρια πλευρά του, έχει την καλλιτεχνική φύση στο αίμα του ενώ του αρέσει να ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι. Απόδειξη, το παρακάτω... έπος.

Καρλ Λιούις

Κάτοχος 10 Ολυμπιακών μεταλλίων, ο χρυσός σπρίντερ των ΗΠΑ, το 1993 είχε προσπαθήσει να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής. Το αποτέλεσμα ήταν λίγο μέτριο...

Σακίλ Ο' Νιλ

Μα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο "Σακ" από αυτή την λίστα. Γενικά ο αγαπημένος αθλητής του ΝΒΑ έχει κάνει πολλά στην καριέρα του, από τάπες και καρφώματα μέχρι ταινίες και ολόκληρα άλμπουμ. Τσέκαρε παρακάτω να δεις άμα είναι καλός...

Κριστιάνο Ρονάλντο

Ναι παιδιά είναι παικταράς. Ναι έχει κατακτήσει τα πάντα, είναι εκπληκτικός με την μπάλα στα πόδια αλλά με το τραγούδι.... ΔΕΝ. Μπορεί να μην έχει ταλέντο με τις φωνητικές χορδές αλλά δεν πειράζει. Το ξεπληρώνει στα γήπεδα.

Λεμπρόν Τζέιμς

Ο "Βασιλιάς" είχε κάνει LIVE εμφάνιση που χόρεψε και τραγούδησε. Αυτό κύριοι και κυρίες συνέβη, είναι πραγματικότητα. Πολλοί μπορεί να μην το ξέρουν ή να το ξέχασαν αλλά εμείς βρήκαμε αυτό το pure διαμάντι και το μοιραζόμαστε μαζί σας.

Νεϊμάρ

Το έχει στο αίμα του ο Βραζιλιάνος. Σάμπα, χορός, τραγούδι και εκρηκτικό ταπεραμέντο. Ο παίκτης της Παρί έχει τραγουδήσει παρέα με τον Michel Telo το πασίγνωστο "Ai Se Eu Te Pego" σε συναυλία του πρώτου στην "Χώρα του Καφέ".

Ρότζερ Φέντερερ

Ο ένας και μοναδικός, ο απίθανος Ελβετός τενίστας μάλλον προσπάθησε να κάνει καριέρα στο τραγούδι αλλά είδε πως ήταν άφωνος και είπε να το διασκεδάσει. Το αποδεικνύει άλλωστε και το παρακάτω απόσπασμα.

Καρολίν Βοζνιάκι

Η πανέμορφη τενίστρια από την Δανία, άφησε για λίγο την ρακέτα της και τις σκληρές προπονήσεις για το επόμενο Grand Slam και έπιασε το μικρόφωνο.

Τίνα Μέιζ

Εκτός από τα δύο χρυσά μετάλλια που έχει κατακτήσει σε Χειμερινούς Αγώνες, η διάσημη ski racer έχει και πολύ ωραία φωνή. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει...

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ