SPORTS & GOSSIP

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Ριάνα "έστειλε" τον Μπενζεμά!

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Ριάνα "έστειλε" τον Μπενζεμά!

Πριν δυο χρόνια η Ριάνα και ο Μπενζεμά είχαν έρθει πιο κοντά και υπήρχαν φήμες ότι κάτι έτρεχε ανάμεσά τους, όμως η σταρ της ποπ αποφάσισε να μην το προχωρήσει με τον Γάλλο φορ. Για ποιο λόγο άραγε; Διαβάστε το γιατί.

Πολλάκις έχουμε δει σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου να μπλέκουν με τραγουδίστριες. Συμβαίνει κατά κόρον (και) στην χώρα μας, αλίμονο αν δεν συνέβαινε και στο εξωτερικό, όπου το "star system" είναι πραγματικό και όχι κατά φαντασία όπως εδώ.

Ένα ειδύλλιο που πήγε να αναπτυχθεί το 2015 ήταν αυτό ανάμεσα στη Ριάνα και τον Καρίμ Μπενζεμά. Οι δυο τους είχαν βγει κάποιες φορές, τους είχαν τσακώσει τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά και είχαν φουντώσει οι φήμες ότι κάτι έτρεχε ανάμεσά τους και ότι δεν ήταν απλά δυο φίλοι. Πώς θα μπορούσαν να ήταν άλλωστε; Δεν υπήρχε κάτι που να τους συνέδεε από πριν...

Εντούτοις, δεν προχώρησαν οι δυο τους και η σχέση τους έμεινε περισσότερο στο φλερτ. Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε τώρα, η Ριάνα ήταν αυτή που το σταμάτησε και ο λόγος ήταν ο Κρις Μπράουν. Ναι, ο σύντροφός της που την χτυπούσε. Βλέπετε, εκείνη την περίοδο υπήρχε στη ζωή της και εκείνη επέλεξε να είναι μαζί του.

Έτσι, λοιπόν, φέρεται να είπε στον Γάλλο φορ της Ρεάλ Μαδρίτης ότι δεν θα ήθελε να του ραγίσει την καρδιά, ότι δεν μπορούσε να ξεπεράσει τον Μπράουν και θα ήθελε να είναι μαζί του. Όσα... γκολ και να έβαζε με τους Μαδριλένους, αυτό το "σκοράρισμα" δεν το έκανε ο Καρίμ! Το προσπάθησε πάντως...

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ