SPORTS & GOSSIP

Απόδραση του Μοράτα με την καλλονή μνηστή του στην Ίμπιζα!

Απόδραση του Μοράτα με την καλλονή μνηστή του στην Ίμπιζα!

Ο Άλβαρο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ζινεντίν Ζιντάν, πήρε την μνηστή του πετάχτηκε από τη Μαδρίτη μέχρι την Ίμπιζα για να χαλαρώσει πριν την τελική ευθεία για τον τελικό με την Γιουβέντους (PHOTOS).

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει την Γιουβέντους στον τελικό του Champions League στις 3 Ιουνίου στο Κάρντιφ και οι δυο ομάδες ξεκινούν για τα καλά την προετοιμασία τους για τη μάχη κατάκτησης του βαρύτιμου τροπαίου.

Ο Άλβαρο Μοράτα εκμεταλλεύτηκε το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες της Ρεάλ ο Ζινεντίν Ζιντάν πριν την τελική ευθεία των προπονήσεων για τον τελικό και πήγε με την καλλονή μνηστή του μέχρι την Ίμπιζα, προκειμένου να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Πράγματι, ο Ισπανός επιθετικός και η Ιταλίδα τοπ μόντελ, Αλίς Καμπέλο, το διασκέδασαν για τα καλά, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram, ενώ θυμίζουμε πως τον προορισμό αυτό είχαν επιλέξει και οι Κριστιάνο Ρονάλντο - Τζεορτζίνα Ροντρίγκες πριν μερικές εβδομάδες.

Απόλαυσαν την θάλασσα, έκαναν την βόλτα τους με γιοτ και αν μη τι άλλο έκαναν ό,τι θα ονειρευόταν ο οποιοσδήποτε. Άλλωστε, τα χρήματα δεν λείπουν από την τσέπη τους, το μόνο σίγουρο...

Unos días de descanso antes de la final de champions! con la futura mujer más guapa del mundo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Álvaro Morata (@alvaromorata) στις



(il pezzo sopra del costume é della mia collezione per @4giveness_official )

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALICE (@alicecampello) στις

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ