Ανατολίτικοι χοροί παρουσία Πετρούνια και Μιλλούση - Sports & Gossip - SPORT 24
SPORTS & GOSSIP

Ανατολίτικοι χοροί παρουσία Πετρούνια και Μιλλούση

Ανατολίτικοι χοροί παρουσία Πετρούνια και Μιλλούση

Και εκεί που όλοι συζητούσαν και απολάμβαναν αμέριμνοι το ποτό τους, ξαφνικά όλα τα ανδρικά βλέμματα -αλλά και τα γυναικεία- γύρισαν προς μία κατεύθυνση: προς τις καλλονές χορεύτριες με τα φιδίσια κορμιά, που εμφανίστηκαν ξαφνικά και άρχισαν να λικνίζονται αισθησιακά δίνοντας ρυθμό στην μέχρι εκείνη την στιγμή «χαλαρή» διάθεση.

Όλα αυτά συνέβησαν στην δεξίωση που δόθηκε στις 180 Μοίρες, το νέο hot spot της Μυκόνου, με θέα όλη την Χώρα και τους πασίγνωστους μύλους της, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δρόμου με την επωνυμία Mykonos Run 2016.

Στον συγκεκριμένο αγώνα ο οποίος σχεδιάστηκε έτσι ώστε να περάσει από σημαντικά ιστορικά σημεία του νησιού των Ανέμων, πήραν μέρος δεκάδες συμμετέχοντες μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Πετρούνιας και η αγαπημένη του Βασιλική Μιλλούση.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους στο Ρίο και η πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής έδωσαν το παρών και στην εκδήλωση μετά τον αγώνα, όπως και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς.

SHARE:
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Μάγισσες και reality TV: Το ‘American Horror Story’ φέτος παλάβωσε τελείως

Το ‘American Horror Story’ δοκιμάζει την πιο φιλόδοξη αφήγηση της ιστορίας του. Πρέπει να το δεις ακόμα κι αν δε σε ενδιέφερε ποτέ.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΑΓΑΜΟΙ

ΑΓΑΜΟΙ

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: Οι Singles είναι άτομα με ανικανότητα

Ο ΠΟΥ εξετάζει το ενδεχόμενο να συμπεριλάβει στις αιτίες ανικανότητας την έλλειψη ερωτικού συντρόφου, κατηγοριοποιώντας τους ως "στείρους"

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24