"Σαρώνει" στις κριτικές το EuroLeague Escape Room

"Σαρώνει" στις κριτικές το EuroLeague Escape Room

Με τα καλύτερα λόγια μιλούν για το EuroLeague Escape Room όσοι έχουν λάβει μέρος σε αυτό. Δείτε τα χαρακτηριστικά σχόλια κάποιων εκ των συμμετεχόντων, σε ιστοσελίδα αποκλειστικά αφιερωμένη σε escape rooms.

Το πρώτο αθλητικό escape room της Ελλάδας, το EuroLeague Escape Room, εξακολουθεί να συναρπάζει όσους επιχειρούν να αποδράσουν από αυτό! Δεν είναι τυχαία άλλωστε τα σχόλια, που αναρτώνται καθημερινά στο διαδίκτυο για το απόλυτα μπασκετικό δωμάτιο απόδρασης.

Μπήκαμε στην ιστοσελίδα theescape.gr, που είναι αφιερωμένη αποκλειστικά στα escape rooms της Ελλάδας και διαπιστώσαμε πως είτε κάποιος είναι αρχάριος, είτε αρκετά έμπειρος από escape rooms, μένει απόλυτα ικανοποιημένος από το δωμάτιο, αλλά και από την εμπειρία που ζει, μέχρι να καταφέρει να κλέψει το τρόπαιο και να αποδράσει.

Άλλωστε, από το συγκεκριμένο δωμάτιο έχουν περάσει σχεδόν 1.500 άτομα, τα οποία έχουν μπει ήδη στην κλήρωση, που θα στείλει μία τυχερή ομάδα 3-6 ατόμων στην Κωνσταντινούπολη (18-21 Μαΐου), για να παρακολουθήσουν από κοντά το Final Four της EuroLeague!

Μην χάσετε, λοιπόν, την ευκαιρία να κάνετε δικό σας το τεράστιο έπαθλο που προσφέρει το EuroLeague Escape Room!

Κάντε την κράτησή σας!

 

Δείτε παρακάτω τα σχόλια των συμμετεχόντων:

 

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Walking Dead και Marvel: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις σήμερα

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24