GAMES

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία του Football Manager 2017 το Sport24.gr σας παρουσιάζει δέκα νεαρούς-ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η μέρα που όλοι οι φίλοι του Football Manager περίμεναν έφτασε! Σήμερα (4/11) είναι η επίσημη μέρα κυκλοφορίας για το FM 2017. Με αφορμή την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού το Sport24.gr σας παρουσιάζει δέκα νεαρούς-ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που πρέπει να προσθέσετε στο ρόστερ της ομάδας σας.

Ο εύκολος δρόμος σε αυτά τα παιχνίδια (FM, FIFA, PRO Evolution) είναι να αγοράσεις ποδοσφαιριστές όπως ο Λιονέλ Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο κι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς. Παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Το δύσκολο κι ενδιαφέρον, όμως, είναι να ψάξεις στα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο, έτσι ώστε να βρεις "ταλέντα". Όπως συνηθίζεται να λέγεται, να ανακαλύψεις τον νέο... Μέσι.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε δέκα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα απασχολήσουν στα μεταγραφικά "παζάρια" τα επόμενα χρόνια.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Ντέλε Άλι: Ο 20χρονος μέσος αγωνίζεται στην Τότεναμ. Στις συνολικά 56 εμφανίσεις του με τον αγγλικό σύλλογο μετρά 13 γκολ. Η τιμή του ανέρχεται στα 34 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα: Ο νεαρός (19 ετών) επιθετικός αγωνίζεται στην Ίντερ απ' το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βραζιλιάνος "έφτιαξε" το όνομά του στη Σάντος, στην οποία αγωνίστηκε απ' το 2013 έως το 2016. Αγωνίστηκε σε 154 παιχνίδια, ενώ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα 56 φορές. Η τιμή του βρίσκεται στα 16 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Ρίτσεντλι Μπαζούρ: Ο Ολλανδός μέσος βρίσκεται στις ακαδημίες του Άγιαξ απ' το 2012, ενώ το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Αίαντα. Μέχρι σήμερα έχει καταγράψει 46 συμμετοχές κι έχει σκοράρει έξι φορές. Αν θέλει κάποιος να τον εντάξει στην ομάδα του θα πρέπει να πληρώσει 7 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Γιούλιαν Μπραντ: Ο 20χρονος Γερμανός αγωνίζεται στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Παίζει ως χαφ κι έχει σκοράρει 15 φορές στις συνολικά 72 εμφανίσεις του. Αξίζει να σημειωθεί, ότι έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ έχει καταγράψει και τέσσερις συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Η τιμή του φτάνει στα 21 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Μούσα Ντεμπελέ: Ο νεαρός επιθετικός έχει "τραβήξει" πάνω του βλέμματα αρκετών συλλόγων, παρά το νεαρό της ηλικίας του (19). Αγωνίζεται στη Σέλτικ και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις θα του επιφέρουν γρήγορα ένα καλό συμβόλαιο. Τη φετινή σεζόν μετρά 16 γκολ σε 23 εμφανίσεις. Βέβαια, προκαλεί απορία η τιμή του στο Football Manager 2017, μιας και για να τον εντάξει κάποιος στο ρόστερ του θα πρέπει να πληρώσει μόνο 3 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Ουσμάν Ντεμπελέ: Είναι γνωστό ότι οι Ντεμπελέ εξαπλώνονται με γρήγορους ρυθμούς στην Ευρώπη. Ένας απ' αυτούς είναι κι ο Ουσμάν, ο οποίος πήρε μεταγραφή απ' τη Ρεν για την Μπορούσια Ντόρτμουντ, το περασμένο καλοκαίρι. Είναι 19 ετών και αγωνίζεται στη θέση του επιθετικού. Την περσινή σεζόν σκόραρε 12 τέρματα σε 29 εμφανίσεις. Η τιμή του ανέρχεται στα 24 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Τζανλουίτζι Ντοναρούμα: Αποκλείεται να μην έχετε ακούσει έστω μια φορά το όνομά του στο πρόσφατο παρελθόν. Είναι μόλις 17 ετών, αλλά είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Μίλαν. Οι εντυπωσιακές του επεμβάσεις τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν "τραβήξει" πάνω του τα βλέμματα της Ευρώπης. Κοστίζει 8 εκ. ευρώ και είναι μια αξιόπιστη λύση κάτω απ' τα δοκάρια.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Τίμοθι Φόσου Μένσα: Είναι ο μοναδικός αμυντικός στη λίστα. Ξεκίνησε την καριέρα του απ' τις ακαδημίες του Άγιαξ, ενώ την περσινή σεζόν μετέβη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πραγματοποίησε ντεμπούτο ως αλλαγή στις 28 Φεβρουαρίου 2016, στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Άρσεναλ (3-2). Ο 18χρονος Ολλανδός σημείωσε δέκα συμμετοχές μέχρι το τέλος της σεζόν 2015/16, ενώ την τρέχουσα περίοδο έχει αγωνιστεί τρεις φορές σε League Cup (1) και Europa League (2). Το κασέ του αγγίζει τα 4 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Κελέτσι Ιχεανάτσο: Ο 19χρονος Νιγηριανός είναι μία απ' της επιλογές του Γκουαρδιόλα στη γραμμή κρούσης των "πολιτών". Έχει συνολικά 46 συμμετοχές με τη Σίτι, ενώ μετρά και 18 γκολ. Η τιμή του ανέρχεται στα 24 εκ. ευρώ.

Τα ταλέντα του νέου Football Manager

Μάνουελ Λοκατέλι: Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής της Μίλαν στη λίστα. Ο 17χρονος επιθετικός έχει συγκεντρώσει κι αυτός τα βλέμματα της Ευρώπης. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί έξι φορές κι έχει βρει δίχτυα δύο φορές. Απολαύστε ξανά το απίθανο γκολ που πέτυχε κόντρα στη Γιουβέντους πριν μερικές εβδομάδες. Κατά ένα παράξενο λόγο το κασέ του είναι πολύ χαμηλό. 600 χιλ. ευρώ.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ