Ο ήχος των γηπέδων του ΝΒΑ, στο 2K17 - Gaming - SPORT 24
GAMING

Ο ήχος των γηπέδων του ΝΒΑ, στο 2K17

Ο ήχος των γηπέδων του ΝΒΑ, στο 2K17

Μοιάζει εκτός πραγματικότητας, μα είναι πέρα για πέρα αληθινό. Το 2K17θα έχει τον φυσικό ήχο κάθε γηπέδου του ΝΒΑ ξεχωριστά. Το VIDEO θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

Κάθε χρόνο, η 2K έχει και κάτι νέο να μας παρουσιάσει. Το 2K17ξεπερνά κάθε προσδοκία, καθώς οι άνθρωποι που το επιμελήθηκαν, έβαλαν ένα νέο στοιχείο που θα κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Κάθε γήπεδο, έχει τους πραγματικούς φυσικούς του ήχους. Το κοινό κάθε ομάδας αντιδρά όπως αντιδρά και στην πραγματικότητα, η μπάλα χτυπά με διαφορετικό τρόπο από παρκέ σε παρκέ, ακόμη και ο ήχος της κόρνας της λήξης έχει παραλλαγές.

Ανοίξτε τα ηχεία, ανεβάστε την ένταση και απολαύστε.

Το VIDEO που κυκλοφόρησε χθες, θα σε κάνει να ανατριχιάσεις.

SHARE:
GROOMING

GROOMING

Πέντε συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος

Απλά, καθημερινά, αλλά κρίσιμα λάθη που κάνεις και σου προσθέτουν χρόνια.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΣΟΥΡΩΤΗ

ΣΟΥΡΩΤΗ

Νεροπόλεμος Ιβαν Σαββίδη - Coca Cola για την απόκτηση της

Γιατί ο Ιβαν Σαββίδης μπήκε σφήνα στα σχέδια της Coca Cola στην εξαγορά της Σουρωτής. Ποια είναι τα σχέδια του για την ιστορική εταιρεία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24