Ελληνικό Patch για το PES 2017 στo PS4! - Gaming - SPORT 24
GAMING

Ελληνικό Patch για το PES 2017 στo PS4!

Ελληνικό Patch για το PES 2017 στo PS4!

Το We Hellas ετοιμάζει ελληνικό Patch για το PES 2017 στo PS4! Δείτε εικόνες από τις νέες εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων.

Όπως αναφέρει το wehellas.gr: Μετά και την επιβεβαίωση για τη δυνατότητα δημιουργίας Patch στο PES 2017 για την πλατφόρμα του PS4, η ομάδα του WeHellas έχει ήδη ξεκινήσει τη δημιουργία του Ελληνικού Patch! Σήμερα θα σας δείξουμε μερικές εικόνες από τις νέες εμφανίσεις των Ελληνικών ομάδων.

Το PES 2017 θα κυκλοφορήσει επίσημα σε 4 μέρες από σήμερα (15 Σεπτέμβρη) και η αρχική έκδοση δε θα περιέχει καμία Ελληνική ομάδα... Οι πληροφορίες μας λένε ότι πιθανότατα θα προστεθούν σε επίσημο Update της Konami 3 ελληνικές ομάδες (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ). Μην ανησυχείτε... καθώς η ομάδα του WeHellas θα δημιουργήσει όλες τις ελληνικές ομάδες με πλήρη ρόστερ και εμφανίσεις!

Φέτος προτεραιότητα θα έχει η δημιουργία Patch για την πλατφόρμα του PS4 και σε επόμενη φάση η δημιουργία του αντίστοιχου Patch για το PC. Δυστυχώς για τις υπόλοιπες πλατφόρμες δεν υπάρχει πλάνο για δημιουργία Patch

Δείτε εικόνες από τις νέες εμφανίσεις των ελληνικών ομάδων:

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

Οι κλασικές φιγούρες των ελληνικών γηπέδων

Ο κάφρος, ο τρελός, ο άσχετος, η ωραία παρουσία κι άλλες μορφές που θα συναντήσεις στις κυριακάτικες εξέδρες.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

O γυμναστής του Felipe Massa είναι Έλληνας!

Τον λένε Χρήστο Φιωτάκη, είναι ο άνθρωπος πίσω από την Elite Fitness MC και μας εξηγεί πως είναι να συνεργάζεσαι με οδηγούς κορυφαίου επιπέδου!

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΒΟΜΒΑ

Τίτλου τέλους για Χρήστο Φερεντίνο και Σοφία Παυλίδου

Μετά από 12 χρόνια γάμου, ο δημοφιλής παρουσιαστής και η όμορφη ηθοποιός τραβούν χωριστούς δρόμους

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

ΚΕΙΜΕΝΟ - ΦΩΤΙΑ

Το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή

Ποια τα μηνύματα του πρώην πρωθυπουργού για την πολιτική διαχείριση της κρίσης και τις προκλητικές συμπεριφορές γειτόνων

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24