GAMES

Αυτό είναι το νέο Football Manager 2017

Αυτό είναι το νέο Football Manager 2017

Το Football Manager 2017 έρχεται σε λίγες ημέρες και οι δημιουργοί του ετοιμάζονται να μας εντυπωσιάσουν για μία ακόμα φορά. (VIDEO)

Το ραντεβού όλων των φίλων του Football Manager έχει δοθεί στις 4 Νοεμβρίου όταν και θα βγει σε κυκλοφορία η ολοκαίνουρια έκδοση του παιχνιδιού. Οι αλλαγές που μας προετοιμάζουν οι δημιουργοί του είναι πολλές και μας τις παρουσίασαν μέσα από ένα 30λεπτο βίντεο.

Αυτό είναι το νέο Football Manager 2017

ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Μία από τις βασικές αλλαγές που υπάρχουν και θα τις δείτε αμέσως αφορά τον τρόπο παρουσίασης του παιχνιδιού. Το βάρος έχει πέσει πάνω στην εικόνα που βλέπει ο παίκτης κατά τη διάρκεια ενός αγώνα και η βελτίωση είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Βελτιωμένα γραφικά και αντιδράσεις παικτών, νέες κάμερες παρακολούθησης του αγώνα, αλλά και μεγαλύτερος ρεαλισμός είναι μόνο ορισμένες από τις αλλαγές που έχουν γίνει.

Αυτό είναι το νέο Football Manager 2017

ΤΑ SOCIAL MEDIA ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Είστε από εκείνους που κράζουν προπονητές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ταυτόχρονα παίζεις FM; Τότε ετοιμάσου να δεις και εσύ πως είναι να δέχεσαι κριτική στα social media. Στη νέα έκδοση του παιχνιδιού θα μπορείς να βλέπεις πως αντιδρούν οι φίλαθλοι, η διοίκηση της ομάδας και όλοι οι εμπλεκόμενοι σχετικά με τις επιδόσεις σου ως προπονητή. Μπορεί να σε αποθεώνουν για την πορεία της ομάδας σου και να σε κράξουν όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

INBOX ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

Κάθε φορά το inbox σου δέχεται και νέες πληροφορίες. Σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού παίρνεις εισερχόμενα από μάνατζερ, τους συνεργάτες σου, από ομάδες που έχεις επιλέξει και άλλα πολλά. Το θέμα είναι όμως ό,τι αυτά έχουν πάει σε νέο επίπεδο αγγίζοντας ακόμα περισσότερο την πραγματικότητα. Για παράδειγμα ο βοηθός σου μπορεί να σε ενημερώσει για ένα συγκεκριμένο απόσπασμα συνέντευξης παίκτη σου που μπορεί να παρερμηνευτεί.

Γενικότερα οι βοηθοί και οι προπονητές της ομάδας σου γίνονται ακόμα πιο δραστήριοι. Σου στέλνουν πληροφορίες για τα μέλη όλων των ομάδων σου, από την πρώτη μέχρι την πιο μικρή δίνοντας σου παράλληλα συμβουλές για παίκτες που αξίζουν να βρεθούν στην πρώτη ομάδα. Παράλληλα, υπάρχει νέος τρόπος προσέγγισης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης τόσο από εσένα όσο και από τους συνεργάτες σου.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ

Όλα γίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικά αφού πλέον μπαίνουν νέοι παράμετροι στις επαφές που κάνεις είτε απευθείας με τον παίκτη είτε με τον μάνατζερ του. Πλέον, ο παίκτης μπορεί να σου ζητήσει να του παρουσιάσεις το πρότζεκτ που έχει η ομάδα γενικά, το τι περιμένεις από εκείνον και φυσικά να τηρήσεις τις δεσμεύσεις σου σε περίπτωση που εκείνος επιλέξει να έρθει στην ομάδα σου.

Βέβαια, εδώ έχεις να αντιμετωπίσεις έναν ακόμα κίνδυνο για να χαλάσει μία μεταγραφή ή για να ανέβει η τιμή του παίκτη. Η "απειλή" αυτή δεν είναι άλλη από τα social media. Εκεί θα δεις φήμες να σχετίζονται με την ομάδα σου οι οποίες μπορεί να σου κάνουν κακό. Μία ακόμα διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο που χειρίζονται οι μάνατζερ τις επαφές είναι ότι οι υπάρχει πιθανότητα ο μάνατζερ να κρατήσει ζωντανή μία μεταγραφή ακόμα και εάν ο πελάτης του δεν "ψήνεται" ιδιαίτερα να έρθει στην ομάδα σου.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ FM2017 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

Για να πάρετε μία μεγαλύτερη γεύση από το νέο Football Manager δείτε το βίντεο που ακολουθεί με αναλυτική παρουσίαση όλων των αλλαγών.

TAGS GAMES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ