VIRAL

Αυτό είναι το καλοκαιρινό event που δεν πρέπει να χάσεις

Αυτό είναι το καλοκαιρινό event που δεν πρέπει να χάσεις

Ποιο είναι το ελληνικό νησί που ''πρωτοπορεί'' και σε περιμένει για ένα μεγάλο πάρτι;

O τουρισμός στην Ελλάδα ανθίζει συνεχώς, με πολλά events να διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μέχρι στιγμής, κανένα από αυτά όμως δεν κατάφερε να αποτελέσει θεσμό και να ανταγωνιστεί μεγάλα events του εξωτερικού. Μέχρι να κάνει την εμφάνισή του το Yang Experience.

Το νεανικό event έρχεται φέτος να προσφέρει την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στους νέους όλης της χώρας στο πανέμορφο νησί της Σκιάθου. Το Yang.gr, το δημοφιλέστερο νεανικό site στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το www.18-24.gr, το κορυφαίο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων ολοκληρωμένων πακέτων διακοπών στη χώρα μας, δημιουργούν για πρώτη φορά φέτος τον απόλυτο θεσμό που ήρθε για να μείνει.

Το Yang Experience 2018 Summer Kick Off Skiathos Edition καθιερώνει την Σκιάθο ως τον απόλυτο προορισμό για το φετινό καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα event που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα και φιλοδοξεί να γίνει ο No 1 θεσμός της έναρξης κάθε καλοκαιρινής περιόδου. Σκοπός του συγκεκριμένου event είναι να ενώσει όλους τους νέους από όλα τα μέρη της Ελλάδας και να περάσουν το απόλυτο καλοκαιρινό 4ήμερο στη Σκιάθο, απολαμβάνοντας μία αξέχαστη εμπειρία.

Video Credits: Antonys Thalassins

Γιατί να λάβεις μέρος στο απόλυτο καλοκαιρινό event;

- Γιατί με 79 ευρώ δεν χρειάζεται να διαθέτεις το budget του αιώνα. Εξάλλου, με αναχωρήσεις από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, αλλά και από ενδιάμεσες στάσεις, δεν θα δυσκολευτεί κανείς να έρθει.

- Η Σκιάθος διαθέτει πάνω από 50 παραλίες τις οποίες αξίζει να 'ρίξεις' έστω και για μια βουτιά. - Ευκαιρία να απολαύσεις το μπάνιο σου στα Λαλάρια, τον Βρομόλιμνο, τις Κουκουναριές, τη Μπανάνα, την Αγία Ελένη, ή την Κρυφή Άμμο. Aν είσαι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και των δραστηριοτήτων, μπορείς να επιλέξεις από καταδύσεις, μέχρι wind surfing, ανάλογα με τα γούστα σου.

Αυτό είναι το καλοκαιρινό event που δεν πρέπει να χάσεις

- Ετοιμάσου για ξέφρενα parties στα πιο δημοφιλή club παραλιακά της Σκιάθου, αλλά και για βόλτες στα γραφικά σοκάκια του νησιού, για πιο ήρεμες καταστάσεις.

- Eίναι ευκαιρία να γνωρίσεις κόσμο. Νέοι, από κάθε σημείο της Ελλάδας θα γίνουν μία παρέα και θα κατακλύσουν το νησί. Φέτος το Yang Experience θα αφήσει το στίγμα του και οι φετινοί συμμετέχοντες θα είναι οι “πρωτοπόροι” του απόλυτου αυτού καλοκαιρινού event.

- Γιατί θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις εκλεκτά φαγητά και εδέσματα. Η Σκιάθος φημίζεται για πολλά τοπικά πιάτα της, όπως για παράδειγμα τα παρακάτω: Κακαβιά Σκιάθου (πατάτες φούρνου με ψάρια), χαϊμαλιά Σκιαθίτικα (παραδοσιακό γλυκό γάμου με καρύδια και μέλι), πεσκανδρίτσα Στιφάδο Σκιάθου (ψάρι με κρεμμυδάκια), χταπόδι με μους φάβας, καραβίδες με λαχανικά (τοπική συνταγή με ψάρια και χοντροκομμένα λαχανικά). Θα τα βρεις σε πολλούς καταλόγους εστιατορίων, μην τα προσπεράσεις. Όσο για τις τοπικές λιχουδιές; Να δοκιμάσεις το άσπρο (γλυκό του κουταλιού με ασπρισμένα αμύγδαλα), τα αμυγδαλωτά, την χορτόπιτα με παραδοσιακό φύλλο, τις χειροποίητες μαρμελάδες, αλλά και το σκιαθίτικο κρασί, τσίπουρο και λικέρ.

Αυτό είναι το καλοκαιρινό event που δεν πρέπει να χάσεις

Τι πρέπει να γνωρίζετε;

Η αναχώρηση θα λάβει χώρα στις 25 Μαΐου 2018, με αφετηρίες την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κατερίνη, τη Λάρισα και τη Λαμία. Τα λεωφορεία θα σε αφήσουν στο λιμάνι του Βόλου από όπου και θα μετεπιβιβαστείς στο πλοίο με προορισμό τη Σκιάθο.

*Στην τιμή περιλαμβάνεται η μεταφορά με λεωφορείο, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετ ‘επιστροφής και τρεις διανυκτερεύσεις σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στο κέντρο του νησιού. Όλα αυτά, με μόλις 79 ευρώ.

Κλείσε την θέση σου και ζήσε μια μοναδική εμπειρία.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ