WEB TV

X-Fighters Αθήνα 2015 LIVE Streaming

X-Fighters Αθήνα 2015 LIVE Streaming

Δες αποκλειστικά μέσω του Sport24.gr με εικόνα και ήχο το πιο extreme Freestyle Motocross event της χρονιάς! Δώδεκα κορυφαίοι αναβάτες έρχονται αντιμέτωποι στο Red Bull X-Fighters.

To μεγαλύτερο πρωτάθλημα Freestyle Motocross έφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για τον δεύτερο αγώνα του 2015. Δώδεκα κορυφαίοι αναβάτες –μεταξύ των οποίον και επτά πρώην πρωταθλητές- έρχονται αντιμέτωποι στο Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015 που θα γίνει στο Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου και μπορείτε να δείτε LIVE στον player!

Η «μαρμάρινη» πίστα, μια από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, διαθέτει ένα σετ-ρεκόρ με τρία Kickers, τρία Super Kickers, δύο Dirt Jumps και τρία Quarter Pipes! Περίπου 12.500 κυβικά μέτρα γης μετακινήθηκαν για φτιαχτεί η πίστα βαθιά μέσα στο λατομείο που έχει διαστάσεις 230 επί 350 μέτρα και 80 μέτρα βάθος. Οι αθλητές μπορούν να επιλέξουν ποιες από τις ράμπες στα τρία επίπεδα θα χρησιμοποιήσουν. Έτσι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επικά, και για κάποιους ριψοκίνδυνα trick, που θα κόψουν την ανάσα!

Στον πρώτο αγώνα που έγινε στο Μεξικό, είδαμε τον Clinton Moore να κερδίζει για πρώτη φορά την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του θρύλους του FMX. Άραγε τι θα γίνει στην Αθήνα την Παρασκευή 12/6 και ποιος αναβάτης θα έχει το προβάδισμα για τον αγώνα της Μαδρίτης;

Η συζήτηση θα «ανάψει» στο Twitter με hashtag #xfighters…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ