WEB TV

11 γυναίκες δίνουν τα προγνωστικά τους για τον τελικό του Champions League

11 γυναίκες δίνουν τα προγνωστικά τους για τον τελικό του Champions League

Πώς θα σας φαινόταν να λάβετε στοιχηματικές συμβουλές ενόψει του τελικού του Champions League από 11... γυναίκες; Εμείς στο Sport24.gr το τολμήσαμε και το αποτέλεσμα είναι απολαυστικό! Μην διστάσετε να τις εμπιστευθείτε...

Ο τελικός του Champions League πλησιάζει και οι γυναίκες της 24 Media αποφάσισαν να συνεδριάσουν, ώστε να καταλήξουν στο πού θα ποντάρουν τα λεφτά τους. Μαζεύτηκε λοιπόν στην αίθουσα συσκέψεων μία θηλυκή (και θρυλική) ενδεκάδα, αποτελούμενη από κορίτσια του Ladylike (Νίκη Χάγια, Δέσποινα Δημά, Μάριον Παλιούρα, Μαριέτα Χριστοπούλου), του Oneman (Έρρικα Ρούσσου, Φένια Μπινιάρη), της Huffington Post Greece (Κατερίνα Νανοπούλου, Βασιλική Ζιώγα), του News247 (Μαρίνα Χατζηδημητρίου) και του τμήματος μάρκετινγκ της 24 Media (Μαρία Χατζηγεωργίου, Ειρήνη Πορτάλιου), τα οποία μας έδωσαν τα προγνωστικά τους.

Οι περισσότερες προτίμησαν Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός ότι ο Σουάρες δαγκώνει, όπως λέει η Βασιλική, αλλά η Δέσποινα αντιστέκεται λόγω του... μαναριού Πίρλο! Οι προτάσεις τους ποικίλλουν, αφού ο Stoiximan προσφέρει πάνω από 160 ειδικά στοιχήματα για το Γιουβέντους - Μπαρτσελόνα . Γι' αυτό, άλλωστε, η Μαρίνα και η Νίκη επιλέγουν να ασχοληθούν με τα κόρνερ, που " δίνουν λεφτά". Ακούστε τη Νίκη και η... νίκη θα έρθει!

Βίντεο - παραγωγή: Κωνσταντίνος Τσακμάζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ