ΧΑΟΣ στο Nürburgring από διαρροή λαδιών!

ΧΑΟΣ στο Nürburgring από διαρροή λαδιών!

Μια διαρροή λαδιών σε μια στροφή του Nürburgring, δημιούργησε το απόλυτο χάος! Εκπληκτικό VIDEO, σαν από θαύμα σώθηκε θεατής που προσπάθησε να βοηθήσει.

Το Nürburgring Nordschleif είναι μια από τις πλέον διάσημες διαδρομές στην Ευρώπη, μια πίστα την οποία επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της ηπείρου ώστε να οδηγήσουν το αυτοκίνητό τους σε συνθήκες... αγώνα.

Μόνο που κάποιες φορές γίνεται και ολίγον τι επικίνδυνη. Όπως πριν από δυο μέρες, όταν μια διαρροή λαδιών έφερε την καταστροφή. Το ένα μετά το άλλο τα αυτοκίνητα γλιστρούσαν στη γρήγορη στροφή, με αποτέλεσμα να φεύγουν εκτός πίστας και να συγκρούονται με τις μπαριέρες.

Το VIDEO είναι ξεκαρδιστικό (μιας και τα ατυχήματα ήταν ελεγχόμενα και δεν υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού), εκτός από τη στιγμή που ένας θεατής προσπάθησε να προειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγός και παραλίγο να τραυματιστεί θανάσιμα.

Δείτε τι συνέβη και μετρήστε "θύματα".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Μηχανή του Χρόνου: Γιατί τα γεννητικά όργανα στα αγάλματα της Αρχαίας Ελλάδας ήταν μικρά σε μέγεθος

Οι μεγάλοι φαλλοί ήταν δείγμα ανοησίας και οι μικροί αρετής και μετριοπάθειας. Η κατανόηση του ανδρισμού από τους Αρχαίους Έλληνες

Σκάνδαλο: Επιτέλους στέλνουμε καλό τραγούδι στη Eurovision

Όνειρο Γιάννα το τραγούδι σου, όνειρο.

Παγοαναρρίχηση: Αυτοί είναι οι πρώτοι Έλληνες που ανέβηκαν τους καταρράκτες Ερζερούμ

Οι πρώτοι Έλληνες που σκαρφάλωσαν στους παγωμένους καταρράκτες του Ερζουρούμ (Θεοδοσιούπολη) της Τουρκίας, κατάγονται από την πόλη της Κομοτηνής

Η πιο άσχημη πόλη της Ελλάδας

Βγάζουμε αγνή και ανόθευτη χολή απέναντι στις χειρότερες πόλεις της χώρας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24