ΧΑΟΣ στο Nürburgring από διαρροή λαδιών! - Viral - SPORT 24
VIRAL

ΧΑΟΣ στο Nürburgring από διαρροή λαδιών!

ΧΑΟΣ στο Nürburgring από διαρροή λαδιών!

Μια διαρροή λαδιών σε μια στροφή του Nürburgring, δημιούργησε το απόλυτο χάος! Εκπληκτικό VIDEO, σαν από θαύμα σώθηκε θεατής που προσπάθησε να βοηθήσει.

Το Nürburgring Nordschleif είναι μια από τις πλέον διάσημες διαδρομές στην Ευρώπη, μια πίστα την οποία επισκέπτονται χιλιάδες άνθρωποι από κάθε γωνιά της ηπείρου ώστε να οδηγήσουν το αυτοκίνητό τους σε συνθήκες... αγώνα.

Μόνο που κάποιες φορές γίνεται και ολίγον τι επικίνδυνη. Όπως πριν από δυο μέρες, όταν μια διαρροή λαδιών έφερε την καταστροφή. Το ένα μετά το άλλο τα αυτοκίνητα γλιστρούσαν στη γρήγορη στροφή, με αποτέλεσμα να φεύγουν εκτός πίστας και να συγκρούονται με τις μπαριέρες.

Το VIDEO είναι ξεκαρδιστικό (μιας και τα ατυχήματα ήταν ελεγχόμενα και δεν υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού), εκτός από τη στιγμή που ένας θεατής προσπάθησε να προειδοποιήσει τους διερχόμενους οδηγός και παραλίγο να τραυματιστεί θανάσιμα.

Δείτε τι συνέβη και μετρήστε "θύματα".

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ΜΠΑΛΕΣ

ΜΠΑΛΕΣ

Οι πιο άμπαλοι υποψήφιοι για Χρυσή Μπάλα

10 μέτριοι ποδοσφαιριστές που σε κάποια φάση της καριέρας τους είχαν ή καλό βύσμα, ή καλό ωροσκόπο.

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ 1985

Συνελήφθη η 'μικρή' Αφγανή του National Geographic

Συνελήφθη η Αφγανή Σαρμπάτ Γκούλα, η γυναίκα που έγινε διάσημη παγκοσμίως από το εξώφυλλο του περιοδικού National Geographic, το 1985

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Ο ΡΩΣΙΚΟΣ "ΣΑΤΑΝΑΣ"

Το υπερόπλο που μπορεί να εξαφανίσει τη Βρετανία, τη Γαλλία ή το Τέξας

Η Ρωσία αποκάλυψε τον υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Satan 2 που είναι ικανός να σκορπίσει τον όλεθρο και θα χρησιμοποιείται μέχρι το 2020

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24