Βραδιά ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ!

Βραδιά ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ!

Βραδιά ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε γνωστό μπαρ με τις σημαίες με τον πράσινο ήλιο να είναι δίπλα στις μπελβεντέρε και τις ακριβές σαμπάνιες (VIDEO).

Μπουζούκια, γλέντια, καλοπέραση, γέλια, ανεμελιά... ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι απλά ένα Κίνημα, δεν είναι απλά το Κόμμα που κυβέρνησε για πάνω από μια 20ετία και... συνεχίζει να κυβερνά μέσω της νοοτροπίας του που παραμένει μέχρι σήμερα.

Όταν σκέφτεται το χρήμα να κυλάει, τον κόσμο να χαμογελάει και να διασκεδάζει, σκέφτεσαι αμέσως τα πράσινα χρόνια. Για το λόγο αυτό, σε χαλεπούς καιρούς, τι καλύτερο από το να γίνει ένα "πράσινο" φλας μπακ.

Ρίγη συγκίνησης από την ΠΑΣΟΚοβραδιά που διοργανώθηκε σε γνωστό μπαρ των Νοτίων Προαστίων, η οποία μάλιστα μπορεί να καθιερωθεί. Ξαφνικά η μουσική από τα ηχεία του μαγαζιού έπαιξε τον ήλιο το πράσινο και σημαίες του ΠΑΣΟΚ γέμισαν το μαγαζί με τους θαμώνες να τις κουνούν περήφανα, ΠΑΣΟΚικά.

Αν ήταν ο Τάσος Μπιρσίμ σε μια γωνιά, θα μπορούσε να τους μετατρέψει σε χιλιάδες, όπως μαεστρικά μπορούσε να κάνει τα χρόνια τα καλά. Τότε που είτε οι πλατείες ήταν γεμάτες είτε όχι, φαινόταν μια λαοθάλασσα...

Απολαύστε και συγκινηθείτε:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

ΒΙΝΤΕΟ

Μάνδρα: Ξύλο και βρισιές στο Δημοτικό Συμβούλιο

Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας μετά τη φονική πλημμύρα - Πιάστηκαν στα χέρια μετά τη σιγή ενός λεπτού για τους νεκρούς

Η πιο τζούφια τηλεοπτική μετάδοση της χρονιάς

Αμερικανικό κανάλι ήταν έτοιμο να αναμεταδώσει την κατεδάφιση ενός γηπέδου, ώσπου συνέβη αυτό.

Μια γενναία πράξη ανθρωπιάς από τον Νίκο Γκάλη

Ο Γκάλης βγάζει σε δημοπρασία τα παπούτσια που φορούσε το 1992 για τον μικρό Χριστόφορο

Ελληνίδα SMILF, έλα να υποκλιθείς στο κοινό σου

Μετά τις MILF μας προέκυψαν οι SMILF. Έλα να δεις ποιες είναι και γιατί αξίζει να τις γνωρίσεις.

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24