Βραδιά ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ! - Viral - SPORT 24
VIRAL

Βραδιά ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ!

Βραδιά ΠΑΣΟΚ σε γνωστό μπαρ!

Βραδιά ΠΑΣΟΚ διοργάνωσε γνωστό μπαρ με τις σημαίες με τον πράσινο ήλιο να είναι δίπλα στις μπελβεντέρε και τις ακριβές σαμπάνιες (VIDEO).

Μπουζούκια, γλέντια, καλοπέραση, γέλια, ανεμελιά... ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι απλά ένα Κίνημα, δεν είναι απλά το Κόμμα που κυβέρνησε για πάνω από μια 20ετία και... συνεχίζει να κυβερνά μέσω της νοοτροπίας του που παραμένει μέχρι σήμερα.

Όταν σκέφτεται το χρήμα να κυλάει, τον κόσμο να χαμογελάει και να διασκεδάζει, σκέφτεσαι αμέσως τα πράσινα χρόνια. Για το λόγο αυτό, σε χαλεπούς καιρούς, τι καλύτερο από το να γίνει ένα "πράσινο" φλας μπακ.

Ρίγη συγκίνησης από την ΠΑΣΟΚοβραδιά που διοργανώθηκε σε γνωστό μπαρ των Νοτίων Προαστίων, η οποία μάλιστα μπορεί να καθιερωθεί. Ξαφνικά η μουσική από τα ηχεία του μαγαζιού έπαιξε τον ήλιο το πράσινο και σημαίες του ΠΑΣΟΚ γέμισαν το μαγαζί με τους θαμώνες να τις κουνούν περήφανα, ΠΑΣΟΚικά.

Αν ήταν ο Τάσος Μπιρσίμ σε μια γωνιά, θα μπορούσε να τους μετατρέψει σε χιλιάδες, όπως μαεστρικά μπορούσε να κάνει τα χρόνια τα καλά. Τότε που είτε οι πλατείες ήταν γεμάτες είτε όχι, φαινόταν μια λαοθάλασσα...

Απολαύστε και συγκινηθείτε:

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

13 καθημερινά πράγματα που συμβαίνουν μόνο σε ταινίες

Το εύκολο παρκάρισμα, τα μηνύματα στον τηλεφωνητή και πολλές ακόμη απλές καταστάσεις που θα δεις να συμβαίνουν μόνο στο σινεμά.

ONEMAN FOOD

ONEMAN FOOD

Το brunch του Odori είναι από άλλο πλανήτη

Ή έστω από άλλη χώρα, αφού πρεσβεύει το 'taste of Italy περισσότερο από οτιδήποτε έχεις φάει τις Κυριακές σου.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Εκτέλεση για μια κάμερα. Δράστης χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός

Εν ψυχρώ εκτέλεσε ο χρυσαυγίτης συνταξιούχος αστυνομικός τον γυμναστή. Οραματιζόταν "Τάγματα Ασφαλείας" στον Μελιγαλά, ενώ είχε πολιτευτεί με την Χρυσή Αυγή τον Μάιο του 2012

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24