Βγήκε από το νοσοκομείο ο ταξίαρχος Θεοχάρης - Το μήνυμα στον κόσμο - Viral - SPORT 24
VIRAL

Βγήκε από το νοσοκομείο ο "ταξίαρχος Θεοχάρης"- Το μήνυμα στον κόσμο

Βγήκε από το νοσοκομείο ο "ταξίαρχος Θεοχάρης"- Το μήνυμα στον κόσμο

Ο Γιώργος Βασιλείου συνεχίζει την μάχη με τον καρκίνο από το σπίτι του, χωρίς να ξεχνά στιγμή τον κόσμο που του συμπαραστέκεται. Δείτε τι έγραψε,

Τον αγαπήσαμε ως ταξίαρχο Θεοχάρη στη σειρά «Καλημέρα Ζωή» του Νίκου Φώσκολου. Τότε ο Γιώργος Βασιλείου έδινε μάχη για να πιάσει τους κακούς αυτού του κόσμου. Από τον περασμένο Ιούλιο έδινε τη μάχη με τον καρκίνο στον πνέυμονα, νοσηλευόμενος στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Μεταξά στον Πειραιά.

Πλέον θα συνεχίσει τον αγώνα του από το σπίτι καθώς  βγήκε από το νοσοκομείο. Ο ίδιος ενημέρωσε για την συγκεκριμένη εξέλιξη, ανεβάζοντας το παρακάτω μήνυμα στο facebook:

"Καλημέρα, καλό Σαββατοκύριακο από το σπίτι. Φιλιά σε όλους, να περνάτε καλά. Ευχαριστώ για τις χιλιάδες ευχές, την αγάπη σας, την στήριξη και τη δύναμη που μου δίνετει. Σας ευχαριστώ εγώ και η οικογένειά μου".

Ο Γιώργος Βασιλείου το τελευταίο διάστημα δεν σταματά να παροτρύνει τους πάντες και, κυρίως, τους νέους, να κόψουν το κάπνισμα!

* η κεντρική φωτογραφία είναι από την επίσκεψη της Ελένης Φιλίνης πρινη λίγες ημέρες στο νοσοκομείο

SHARE:
ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

HOT RIGHT NOW

HOT RIGHT NOW

Οι 5 υποψήφιες για 'Model Of The Year'. Σε ποια θα έδινες τον τίτλο;

Να σημειώσουμε πως δύο από τις πέντε είναι αδερφές. Άδικο, αλλά σέξι.

ΧΑΡΤΗΣ

ΧΑΡΤΗΣ

Σε τι είναι καλύτεροι οι πολίτες κάθε χώρας;

Επειδή κάθε χώρα διαφέρει από τις υπόλοιπες, έρευνα δείχνει τι κάνουν καλύτερα οι πολίτες. Σε τι είναι καλύτεροι οι Έλληνες (Pics)

BINTEO

BINTEO

Παντρεύτηκε τον άνθρωπο που της δώρισε μέρος του συκωτιού του

Εκείνος της δώρισε μέρος του συκωτιού του, σώζοντας της τη ζωή, και εκείνη τον παντρεύτηκε. Μια ιστορία αληθινής αγάπης (Vids)

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24