VIRAL

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: Γκαντέμης ο Τσακαλώτος έφαγε τρία

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏÊ - ÓÁËÊÅ / EUROPA LEAGUE / PAOK - SCHALKE (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, στάθηκε στην κίνηση του υπουργού Οικονομικών εν μέσω διαπραγμάτευσης και ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε τον Ευκλείδη Τσακαλώτο "γκαντέμη"

Την παρουσία του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου χθες στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ έχασε 0-3 από τη γερμανική Σάλκε, δεν παρέλειψε να σχολιάσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο περιθώριο της συζήτησης της επίκαιρης επερώτησης του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την εγκληματικότητα.

Αφορμή στάθηκε μία αναφορά του κ. Τσίπρα, που νωρίτερα τον είχε κατηγορήσει ότι δεν αναφέρθηκε στην επερώτηση του στο ζήτημα του χουλιγκανισμού υπονοώντας ότι είχε λόγους που δεν το έκανε.

Ο κ. Μητσοτάκης αντεπιτέθηκε στον πρωθυπουργό για το θέμα της αξιολόγησης, λέγοντας μεταξύ άλλων "Δώστε μας μία απάντηση γιατί ο κ.Τσακαλώτος δεν πρόφτασε να γυρίσει από τις ποδοσφαιρικές του αναζητήσεις". Σχολίασε μάλιστα ότι παρακολούθησε τον αγώνα μαζί "με μεγαλοπαράγοντα του ΠΑΟΚ", αφήνοντας υπονοούμενα για το γεγονός αυτό.

Ο κ. Τσίπρας απάντησε σε αυτό αστειευόμενος ότι το μόνο για το οποίο μπορεί να κατηγορηθεί ο κ.Τσακαλώτος, είναι πως είναι γκαντέμης, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δέχθηκε τρία γκολ μέσα στην Τούμπα.

Πηγή: news247.gr

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ